ZVIŠANE CENE ZA ODPADKE

Ponedeljek, 15. april 2019

Podjetje Komunala Idrija je za uporabnike svojih storitev objavila informacijo, da so se s 1. 3. 2019 spremenile cene storitev obdelave in odlaganja odpadkov, ki jih v Regijskem centru za ravnanje z odpadki  RCERO Ljubljana za Občino Idrija in Občino Cerkno izvaja Snaga iz Ljubljane.
Izvajalec to dejavnost izvaja v skladu z veljavno koncesijsko pogodbo za izvajanje obveznih lokalnih gospodarskih javnih služb obdelave določenih vrst komunalnih odpadkov in odlaganja ostankov predelave oziroma odstranjevanja odpadkov. Podjetje Snaga je namreč zaradi visokih stroškov obdelave in odlaganja odpadkov s tem datumom zvišala cene svojih storitev, ki jih v njenem imenu uporabnikom storitev na območju idrijske in cerkljanske občine zaračunava Komunala Idrija. Mesečni izdatki za storitev obdelave in odlaganja odpadkov se bodo tako povečali od 0,22 evra do 0,26 evra na osebo, odvisno od načina zbiranja bioloških odpadkov. Novi ceniki storitev so objavljeni na spletni strani Komunale Idrija.

Metka Rupnik
 

Komentarji

Oddajte svoj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti. Če še nimate uporabniškega računa, si lahko tega ustvarite brezplačno!

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Primorskega vala. Prosimo, da se pri komentiranju držite teme in ne uporabljate sovražnega govora.

Bodite prvi pri komentiranju novice, oddajte svoj komentar!Pozabljeno geslo?

 

ponedeljek
17.06.2019
16°C / 31°C
torek
18.06.2019
19°C / 30°C
sreda
19.06.2019
17°C / 30°C