ZA ZEWNIK Å E 17.200 EVROV

Sreda, 18. marec 2009

Å portno društvo AKTIV bo v letošnjem letu nadaljevalo z obnovo športnega igrišča Stari Zewnk. V letošnjem letu je predvideno dokončanje okolice igrišča ter položitev asfaltne podlage. Vrednost celotne investicije pa je ocenjena na: 

izjava razpis Petric 

... pravi Klemen Petrič, predsednik društva.

Fundacija za šport je konec februarja sprejela sklep, da se v letošnjem letu športnemu društvu za asfaltacijo športnega igrišča dodeli sredstva v višini 17.200 evrov, kar predstavlja okoli 50 odstotkov vrednosti stroškov. Ostala sredstva bo prispevala idrijska občina iz proračuna, ki je tudi glavni investitor obnove športnega igrišča Stari Zewnk. Do konca aprila bo Å portno društvo Aktiv Gore -Dole skupaj z izvajalcem gradbenih del (Avtoprevozništvom Niko Lapajne) uredilo okolico in pripravilo podlago igrišča. Termin izvedbe asfaltacije je odvisen od sprejetja rebalansa občinskega proračuna, s katerim bi se aprila lahko zagotovila predvidena sredstva.  Cilj društva je, da bi se asfaltna podlaga položila do konca maja. Ko bo sprejet prostorski plan Občine Idrija, bo društvo pričelo z aktivnostmi, ki so vezane na pridobivanje dokumentacije za priključitev električnega in vodovodnega priključka. Izvajale se bodo tudi aktivnosti za pridobitev gradbenega dovoljenja za postavitev razsvetljave in izgradnjo pomožnega objekta. 

Maja Filipič

izjava razpis Petric

Komentarji

Oddajte svoj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti. Če še nimate uporabniškega računa, si lahko tega ustvarite brezplačno!

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Primorskega vala. Prosimo, da se pri komentiranju držite teme in ne uporabljate sovražnega govora.

Bodite prvi pri komentiranju novice, oddajte svoj komentar!Pozabljeno geslo?

 

torek
19.06.2018
15°C / 33°C
sreda
20.06.2018
17°C / 33°C
četrtek
21.06.2018
17°C / 32°C