ŽUPAN SEVER NA SEJI KS ČRNI VRH

Četrtek, 03. februar 2011

Župan Občine Idrija Bojan Sever nadaljuje prakso obiskov posameznih krajevnih skupnosti v občini, zato je včeraj obiskal tudi 4. redno sveta Krajevne skupnosti ÄŒrni Vrh nad Idrijo. Skupaj z vodjem občinske službe za investicije, Miranom Podobnikom in Natašo Peternel iz občinske službe za gospodarske javne službe ter službe za vodenje in nadzor investicij  je župan predstavil  plan dela Občine Idrija na črnovrškem. Župan Bojan Sever tako izpostavlja problematiko in nekatere nujne projekte


Izjava Bojan Sever 1


Na včerajšni seji so se dotaknili tudi problema  odvodnjavanja v Zadlogu, ki so ga septembra in decembra v minulem letu prizadele poplave. Idrijski župan Bojan Sever zato spomladi predvideva študijo in iskanje rešitev.


Izjava Bojan Sever 2


Poleg tega pa je v planu Občine Idrija tudi pridobitev prostora za knjižnico, želje krajanov pa ostajajo predvsem modernizacije, asfaltacije in preplastitve javnih poti ter izgradnja vrtca, ki bo predvidoma zgrajen naslednje leto.


Petra Rupnik

zjava Bojan Sever 1
izjava Bojan Sever 2

Komentarji

Oddajte svoj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti. Če še nimate uporabniškega računa, si lahko tega ustvarite brezplačno!

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Primorskega vala. Prosimo, da se pri komentiranju držite teme in ne uporabljate sovražnega govora.

Bodite prvi pri komentiranju novice, oddajte svoj komentar!Pozabljeno geslo?

 

sreda
26.09.2018
6°C / 20°C
četrtek
27.09.2018
2°C / 20°C
petek
28.09.2018
3°C / 24°C