USPEÅ NA MALA Å OLA PODJETNIÅ TVA

Petek, 28. oktober 2011

Razvojna agencija Sora iz Å kofje Loke je v tem mesecu pripravila Malo šolo podjetništva, ki se prav s tem koncem tedna zaključuje. Namenili so jo predvsem študentom, iskalcem zaposlitve, ki bodisi razmišljajo o dodatnem poslu bodisi ustanovitvi lastnega podjetja, in podjetnikom začetnikom. Razlog je precej preprost: omogočiti potencialnim bodočim podjetnikom, da se lažje pripravijo na samostojno podjetniško pot. Svetovalka za razvoj malega gospodarstva na Razvojni agenciji Sora, Julija Primožič, pojasnjuje, da so teme, ki jih obravnavajo na Mali šoli podjetništva, zelo različne:

Julija Primozic 1 

Letos Malo šolo podjetništva zaključuje 15 udeležencev iz vseh štirih občin s Å kofjeloškega: Žirov, Železnikov, Å kofje Loke in Gorenje vasi. Prav v teh dneh se jim predstavlja podjetnik iz lokalnega okolja, ki je svojo podjetniško zgodbo zapisal na uspešen način. Udeleženci pa bodo ob zaključku predstavili še svoje podjetniške ideje. Julija Primožič pojasnjuje še:

Julija Primozic 2  

Tudi sami organizatorji so z izvedbo zadovoljni, zato že razmišljajo o pripravi novega sklopa izobraževanj za četrto sezono, ki bo potekala jeseni prihodnje leto.

Damjana P.

Julija Primozic 1
Julija Primozic 2

Komentarji

Oddajte svoj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti. Če še nimate uporabniškega računa, si lahko tega ustvarite brezplačno!

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Primorskega vala. Prosimo, da se pri komentiranju držite teme in ne uporabljate sovražnega govora.

Bodite prvi pri komentiranju novice, oddajte svoj komentar!Pozabljeno geslo?

 

torek
19.06.2018
15°C / 33°C
sreda
20.06.2018
17°C / 33°C
četrtek
21.06.2018
17°C / 32°C