CERKNO TUDI LETOS NAJ SMUČIÅ ČE

Sreda, 17. april 2013
Letošnja priznanja naj smučišče 2012/2013 so v različnih kategorijah glede na velikost včeraj v Mariboru prejeli Cerkno, Golte in Celjska koča. Smučišča izberejo poslušalci in poslušalke radijske oddaje Dobro jutro, Slovenija, dolga smučarska sezona pa se je poznala tudi v velikem številu glasov.

Izbor, tokrat že 22., poteka vse leto z javljanji iz slovenskih turističnih središč na 10 slovenskih radijskih postajah in na spletni strani naj.smucisce.si, ter v sodelovanju z RTV Slovenija.

Smučarji so bili tokrat najbolj zadovoljni s ponudbo, varnostjo, smučarskimi progami, dodatno zabavo in cenami na smučišču Cerkno, ki je dobilo naziv "Naj smučišče 2012/13" v kategoriji velikih smučišč že tretjič zapored.

V kategoriji srednje velikih smučišč je ta naziv odneslo smučišče Golte in v kategoriji malih smučišč Celjska koča. Med snežnimi parki so smučarji najbolje ocenili snežni park Rogla, naziv "Družini prijazno smučišče" pa so dobila smučišča Rogla, Trije Kralji, Celjska koča in Cerkno.

Že peto leto zapored so poslušalci izbirali tudi najboljšo ponudbo med malimi in velikimi razvajalnimi oazami. Največ glasov so tokrat dobila wellness Orhidelia Term Olimia, Vitarium Term Å marješke Toplice in wellness Vodnega mesta Atlantis.

Letos so obiskovalci v obeh akcijah oddali skoraj 60.000 glasov in tako izbrali najboljše med 81 smučišči, sedmimi snežnimi parki in 16 slovenskimi wellnessi.

 

Komentarji

Oddajte svoj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti. Če še nimate uporabniškega računa, si lahko tega ustvarite brezplačno!

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Primorskega vala. Prosimo, da se pri komentiranju držite teme in ne uporabljate sovražnega govora.

Bodite prvi pri komentiranju novice, oddajte svoj komentar!Pozabljeno geslo?

 

nedelja
23.09.2018
17°C / 23°C
ponedeljek
24.09.2018
14°C / 25°C
torek
25.09.2018
14°C / 22°C