SMUČARSKI CENTER CERKNO TUDI LETOS MED DOBITNIKI PRIZNANJ ZA »NAJ SMUČIÅ ČE« IN NAZIVOM »DRUŽ

Petek, 11. april 2014

Ekipa radijske oddaje "Dobro jutro, Slovenija" je preteklo bolj blago zimo ponovno spremljala dogajanje na slovenskih smučiščih, smučarji pa so ocenjevali ponudbo in urejenost. Zato so včeraj v Mariboru že 23. leto zapovrstjo v akciji "Naj smučišče 2013/14"podelili nazive najboljših malim, velikim in srednjim smučiščem ter snežnim parkom, pa tudi priznanja družini prijaznim smučiščem.

Med najboljšimi so tokrat pristala smučišča Vogel, Golte, Celjska koča in snežni park Rogla. Oddajo lahko vso leto spremljate na kar 6 radijskih postajah po vsej Sloveniji in na spletni strani naj.smucisce.si. Smučarski center Cerkno je po treh zaporednih naslovih Naj smučišče, letos pristal na drugem mestu med večjimi smučišči, kar je, glede na vremenske pogoje, več kot odlično.

Nad letošnjo smučarsko sezono so se pritoževali vsi, tako smučarji kot upravljavci smučišč. A ti so se kljub bolj slabi snežni odeji trudili, da bi željnim smučarskih užitkov ponudili čim več. Poslušalci radijske oddaje "Dobro jutro, Slovenija", ki deluje pod okriljem portala portala www.dj-slovenija.si in RTV Slovenija, so zato ta trud nagradili s 25 000 glasovi in izbrali "Naj smučišče 2013/14" v treh kategorijah: mala, srednja in velika smučišča ter snežni parki, podelili pa so tudi nazive »Družini prijazno smučišče«. Nazive so podelili včeraj v prostorih regionalnega RTV centra Maribor v družbi pevke Ane Bezjak in kitarista Igorja Bezgeta iz glasbene zasedbe Papir.

Najvišje in letos najdlje delujoče slovensko smučišče je tokrat očaralo največ smučarjev, saj so bili ti najbolj zadovoljni s ponudbo, varnostjo, smučarskimi progami, dodatno zabavo in cenami na smučišču Vogel, ki je dobilo naziv "Naj smučišče 2013/14" v kategoriji velikih smučišč. V kategoriji srednje velikih smučišč je že drugič zapored ta naziv odneslo smučišče Golte in v kategoriji malih smučišč ponovno Celjska koča. Med snežnimi parki je očitno brez konkurence snežni park Rogla, ki je ta naziv odnesel že tretjič zapored, »Družini prijazno smučišče« pa so tokrat postala smučišča Rogla, Trije Kralji, Kranjska Gora in Cerkno.


 

Komentarji

Oddajte svoj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti. Če še nimate uporabniškega računa, si lahko tega ustvarite brezplačno!

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Primorskega vala. Prosimo, da se pri komentiranju držite teme in ne uporabljate sovražnega govora.

Bodite prvi pri komentiranju novice, oddajte svoj komentar!Pozabljeno geslo?

 

nedelja
23.09.2018
17°C / 23°C
ponedeljek
24.09.2018
14°C / 25°C
torek
25.09.2018
14°C / 22°C