SEJA SVETA TOKRAT BREZ BESED - DOPISNA

Sobota, 20. september 2014

Vodstvo Občine Cerkno se je za sklic zadnje, 22. seje, občinskega sveta v tem mandatu odločilo po sistemu, ki doslej ni bil redna oblika dela občinskih svetov. Sejo s kar štirimi točkami dnevnega reda bodo izpeljali dopisno. Seja že poteka, zaključena pa bo v ponedeljek ob 15. uri. Do te ure morajo vsi svetniki potrditi ali zavreči predloge sklepov, ki jih predlagata župan Miran Ciglič in občinska uprava. Gre za spremembe Pravilnika o dodeljevanju vzpodbud za področje malega gospodarstva ter hitri postopek rebalansa proračuna, ki se nanaša na sofinanciranje obnove ceste Dolenji Novaki -Razpotje. Svetniki so prejeli tudi informacijo o dosedanji realizaciji proračuna Občine Cerkno.

Rokovno pa je najpomembnejša točka dopisne seje Poročilo Komisije za priznanja, kar pomeni, da bodo dopisno potrjevali seznam letošnjih nagrajencev. Kot je znano, Občina Cerkno praznuje občinski praznik 1. oktobra, in do tedaj morajo biti potrjeni tudi prejemniki Bevkovega priznanja in nagrad. ÄŒe bi se pri tem zalomilo, bi v nadaljnji proceduri nastal nenavaden zaplet.

Na sliki: Kot v pravljici - vsi enotni!

Ivan Seljak


 

Komentarji

Oddajte svoj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti. Če še nimate uporabniškega računa, si lahko tega ustvarite brezplačno!

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Primorskega vala. Prosimo, da se pri komentiranju držite teme in ne uporabljate sovražnega govora.

Bodite prvi pri komentiranju novice, oddajte svoj komentar!Pozabljeno geslo?

 

nedelja
23.09.2018
17°C / 23°C
ponedeljek
24.09.2018
14°C / 25°C
torek
25.09.2018
14°C / 22°C