MED KANDIDATI TUDI MARTIN RASPET

Nedelja, 21. september 2014

 V sklopu predstavitev kandidatov za župane občin na ožjem območju slišnosti Primorskega vala se te dni s sporočilom za javnost predstavlja še eden od petih kandidatov v Občini Cerkno.

Kandidaturo za župana Občine Cerkno je vložil tudi sedanji direktor občinske uprave mag. Martin RASPET. Po dolgoletnem delu na Občini Cerkno se je odločil kandidirati tudi sam, saj je prepričan, da lahko s svojimi bogatimi izkušnjami uspešno vodi občino Cerkno skozi prihodnje izzive.

Po izobrazbi magister pravnih znanosti s področja civilnega in gospodarskega prava je imel priložnost skrbeti za delovanje občine pod dvema županoma. S svojo kandidaturo ponuja znanje, izkušnje in predvsem praktične rešitve, da kot župan uveljavi Cerkljansko za priznano znamko kakovosti življenja in priljubljene turistične destinacije, katere ključni temelji so skrb za zdravo in čisto okolje, omogočanje gospodarskega razvoja, promocija kmetijstva, pridelovanje in uživanje lokalne hrane, spodbujanje športa ter skrb za sočloveka.

Kot ponosen Cerkljan je mnenja, da mora župan držati obljube ter biti razumevajoč in ljudem dostopen. Prav tako je kot neodvisni kandidat trdno odločen preseči politične razlike v občini, in da je to mogoče je pri svojem delu že večkrat dokazal.


V kampanji nastopa s sloganom »ZA BOLJÅ I DANES« ki najbolje opisuje njegovo namero za delovanje Občine Cerkno. Prepričan je, da nimamo časa čakati na jutri, s trdim delom moramo začeti že danes. Prav tako pravi, da ima pri svojih 39 letih dovolj izkušenj in veliko energije ter je pripravljen od prvega dneva kot župan skrbeti, da bodo skupni cilji tudi doseženi.

Komentarji

Oddajte svoj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti. Če še nimate uporabniškega računa, si lahko tega ustvarite brezplačno!

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Primorskega vala. Prosimo, da se pri komentiranju držite teme in ne uporabljate sovražnega govora.

Bodite prvi pri komentiranju novice, oddajte svoj komentar!Pozabljeno geslo?

 

ponedeljek
25.06.2018
12°C / 25°C
torek
26.06.2018
15°C / 24°C
sreda
27.06.2018
12°C / 27°C