ZA INOVACIJE V 5-ZVEZDNIČNEM TURIZMU

Ponedeljek, 11. september 2017

Inovacije na področju turistične ponudbe so eden bistvenih dejavnikov izpolnjevanja vizije, da postane Slovenija destinacija za 5-zvezdnična doživetja, zato je Slovenska turistična organizacija letošnje Dneve slovenskega turizma zastavila malo drugače.

V programu tradicionalne, že sedme izvedbe najpomembnejšega strokovnega dogodka na področju turizma v Sloveniji, ki se bo odvijal od 17. do 19. oktobra v Kranjski Gori, bo potekal tudi prvi vseslovenski turistični hackathon »Slovenija za 5–zvezdnična doživetja«.

Gre za inovativno tekmovanje oziroma dvodnevni maraton, na katerem udeleženci, razporejeni v manjše skupine, rešujejo poslovne izzive, ki jih pozneje poskušajo implementirati v svoje poslovno okolje. V okviru Dnevov slovenskega turizma bo izziv ekip, ki bodo sestavljene iz predstavnikov štirih makroregij – Alpske, Mediteranske, Termalno Panonske Slovenije ter Ljubljane & Osrednje Slovenije – oblikovati inovativne turistične rešitve oziroma produkte z višjo dodano vrednostjo. K sodelovanju so poleg ostalih povabljeni tudi turistični delavci z Idrijskega, Cerkljanskega in Posočja.


Metka Rupnik

 

Komentarji

Oddajte svoj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti. Če še nimate uporabniškega računa, si lahko tega ustvarite brezplačno!

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Primorskega vala. Prosimo, da se pri komentiranju držite teme in ne uporabljate sovražnega govora.

Bodite prvi pri komentiranju novice, oddajte svoj komentar!Pozabljeno geslo?

 

ponedeljek
23.07.2018
17°C / 29°C
torek
24.07.2018
17°C / 32°C
sreda
25.07.2018
15°C / 32°C