VREME POVZROČA TEŽAVE TUDI NA CERKLJANSKEM

Torek, 12. december 2017

Močan veter z dežjem je preteklo noč povzročil težave tudi na Cerkljanskem. Zaradi podrtega drevja je bilo še v jutranjih urah zaprtih več cest. Po besedah Stanka Močnika iz Gasilske zveze Cerkno so z ekipo posledice večinoma že odstranili, zaprta ostaja cesta Otalež-Jazne. Previdnost pa ni odveč, zato svetuje, da če pot ni nujna, je bolje ostati doma.

Veter je preteklo noč odkrival tudi strehe, in sicer v manjšem obsegu na stanovanjskem bloku v Cerknem, stanovanjskih hišah v Ravnah, Otaležu in Cerkljanskem vrhu. Zaradi močnega južnega vetra je ponoči začelo prihajati tudi do okvar električnega omrežja in posledično do prekinitev dobave električne energije na več mestih. Brez elektrike so, po besedah vodje nadzorništva Elektra Primorske Cerkno Ivana Golje, v Cerkljanskem vrhu, Šebreljah, Trebuši, na Stopniku, Želinu in v Jaznah. Vse razpoložljive ekipe Elektra Primorske so na terenu in se trudijo, da bi čim prej vsem odjemalcem zagotovili normalno oskrbo z električno energijo.

Mojca Mavri
Foto: Elektro Primorska Ivan Golja (cesta Otalež-Jazne)

Komentarji

Oddajte svoj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti. Če še nimate uporabniškega računa, si lahko tega ustvarite brezplačno!

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Primorskega vala. Prosimo, da se pri komentiranju držite teme in ne uporabljate sovražnega govora.

Bodite prvi pri komentiranju novice, oddajte svoj komentar!Pozabljeno geslo?

 

torek
23.10.2018
5°C / 19°C
sreda
24.10.2018
5°C / 19°C
četrtek
25.10.2018
9°C / 22°C