IZVAJALCI SANACIJE SE DRŽIJO ROKOV

Sobota, 24. februar 2018

V zadnjih mesecih pogosto omenjamo energetsko sanacijo Osnovne šole Cerkno, pri kateri je poleg občine s 40 odstotki sredstev udeležena tudi Evropska unija.  Ker so se v času zimskih počitnic izvajala pomembna gradbena dela, smo za posebno izjavo zaprosili vodstvo zavoda.
Skozi ves teden v času zimskih počitnic so praktično na vsej površini centralne šolske stavbe potekala notranja gradbena dela v okviru planirane energetske sanacije: zamenjava oken, izolacija stropov ter namestitev novih LED svetil. Tehnična logistika naštetih del je zahtevna in med seboj prepletena, tako da zahteva tesno operativno sodelovanje vseh vrst izvajalcev. Obsežna in  ob nepredvidljivih okoliščinah polstoletne šolske zgradbe izjemno težavna sanacija, se kljub  različnim izvedbenim izzivom odvija uspešno in v skladu s predvidenimi roki ter v okviru finančnih predvidevanj. Ob tesnem operativnem sodelovanju izvajalcev, nadzornih organov občine in šole, pa izvedba pedagoških programov praktično ni motena. Posebna pohvala gre tudi vzdrževalni ekipi čistilk, ki najbolj zahtevne naloge opravijo tudi v času vikendov ter na ta način zagotavljajo nemotene dejavnosti na šoli, je v izjavi zapisal ravnatelj Milan Koželj.
 

Komentarji

Oddajte svoj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti. Če še nimate uporabniškega računa, si lahko tega ustvarite brezplačno!

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Primorskega vala. Prosimo, da se pri komentiranju držite teme in ne uporabljate sovražnega govora.

Bodite prvi pri komentiranju novice, oddajte svoj komentar!Pozabljeno geslo?

 

ponedeljek
17.12.2018
-6°C / 5°C
torek
18.12.2018
-2°C / 9°C
sreda
19.12.2018
-3°C / 10°C