REDNA SEJA OBČINSKEGA SVETA OBČINE KANAL OB SOČI

Sobota, 14. april 2018
V četrtek se je odvila 24. redna seja občinskega sveta Občine Kanal ob Soči. Na dnevnem redu je bil med razpravami tudi rebalans proračuna občine za leto 2018. Koliko uskladitev prihodkov in odhodkov proračuna je bilo potrebnih? Župan Andrej Maffi:

Izjava Andrej Maffi 1  

Z dnevnega reda seje so zaradi odsotnosti direktorja črtali poročilo o delovanju Zavoda za turizem Dolina Soče, ker se je Občina Kanal ob Soči letos priključila v Zeleno shemo turizma, pa bodo o strategiji razvoja turizma občine obravnavali na naslednji seji. Ena izmed točk je bila tudi obravnava elaborata o oblikovanju cen storitev oskrbe s pitno vodo in cen odvajanja ter čiščenja komunalnih odpadnih voda. Andrej Maffi:  

Izjava Andrej Maffi 2  

So pa svetniki potrdili Zaključni račun in ceno pomoči na domu, seznanili so se z letnim poročilom javnega sklada za podporo malega gospodarstva in s poročilom medobčinske uprave občin Bovec, Tolmin, Kobarid in kanal ob Soči.  

Mojca Mavri

izjava Andrej Maffi 1
izjava Andrej Maffi 2

Komentarji

Oddajte svoj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti. Če še nimate uporabniškega računa, si lahko tega ustvarite brezplačno!

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Primorskega vala. Prosimo, da se pri komentiranju držite teme in ne uporabljate sovražnega govora.

Bodite prvi pri komentiranju novice, oddajte svoj komentar!Pozabljeno geslo?

 

četrtek
18.04.2019
6°C / 22°C
petek
19.04.2019
6°C / 25°C
sobota
20.04.2019
6°C / 25°C