DELAVNICA ZA PONUDNIKE KULINARIKE IN ORGANIZATORJE PRIREDITEV

Sreda, 13. junij 2018

Geopark Idrija je pred kratkim že pripravil izobraževalno delavnico za ponudnike na območju geoparka, ki izdelujejo rokodelske izdelke, danes popoldne pa bo v sejni sobi idrijske občine potekala tovrstna delavnica tudi za ponudnike s področja kulinarike, organizatorje prireditev, turističnih paketov in doživetij na območju Geoparka Idrija.

Delavnice sodijo v okvir aktivnosti, ki jih izvaja Geopark Idrija oziroma Center za idrijsko dediščino pod okriljem projekta Danube geoTour. Eden osrednjih rezultatov tega mednarodnega projekta, ki je sofinanciran iz skladov Evropske unije, v njem pa sodelujejo geoparki in ustanove osmih držav Podonavja, bo skupna geopot, ponudniki ob njej pa bodo združeni v kolektivno blagovno znamko.  Namen delavnice je tako v sodelovanju s ponudniki razviti turistične produkte, ki temeljijo na inovativnosti, kakovosti in tradiciji oziroma dediščini lokalnega okolja. s katero želijo povezati v blagovno verigo ponudnike različnih storitev v destinaciji in ustvariti dodano vrednost lokalnim produktom.

Metka Rupnik

 

Komentarji

Oddajte svoj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti. Če še nimate uporabniškega računa, si lahko tega ustvarite brezplačno!

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Primorskega vala. Prosimo, da se pri komentiranju držite teme in ne uporabljate sovražnega govora.

Bodite prvi pri komentiranju novice, oddajte svoj komentar!Pozabljeno geslo?

 

nedelja
24.02.2019
0°C / 10°C
ponedeljek
25.02.2019
-3°C / 11°C
torek
26.02.2019
-2°C / 15°C