RK IDRIJA V PRIČAKOVANJU NA SELITEV

Sreda, 11. julij 2018

Predvidoma junija letos naj bi se območno združenje Rdečega križa Idrija preselilo nazaj v svoje prejšnje prostore v objektu na Rožni ulici 15 v Idriji. Ta stanovanjsko – poslovni objekt, ki je v lasti Občine Idrija, je namreč doživel temeljito popotresno obnovo in dobil lično novo zunanjo podobo. Čeprav je prenova zaključena, pa sprva načrtovane junijske selitve Rdečega križa nazaj v prenovljene prostore na Rožni še ni bilo mogoče izpeljati, saj stavba še čaka na uporabno dovoljenje.


Dokler omenjeni dokument ne bo pridobljen, bo sedež Rdečega križa še ostal v začasnih prostorih na Študentovski ulici, skladišče pa na drugi lokaciji – v stavbi dijaškega doma. Občani, ki bi v teh dneh želeli oddati oblačila za uporabnike storitev Rdečega križa, lahko te še vedno oddajo v zabojnik na hodniku na Študentovski ulici 1. Trenutno so izražene le potrebe po poletnih oblačilih in obutvi, zato večjih količin zalog oblačil za jesen in zimo na idrijskem Rdečem križu sedaj še ne morejo sprejemati.Metka Rupnik

Komentarji

Oddajte svoj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti. Če še nimate uporabniškega računa, si lahko tega ustvarite brezplačno!

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Primorskega vala. Prosimo, da se pri komentiranju držite teme in ne uporabljate sovražnega govora.

Bodite prvi pri komentiranju novice, oddajte svoj komentar!Pozabljeno geslo?

 

torek
19.03.2019
7°C / 13°C
sreda
20.03.2019
5°C / 15°C
četrtek
21.03.2019
4°C / 17°C