JANA MED OVCAMI, VOLKOVI IN MEDVEDI

Ponedeljek, 12. februar 2018

Kako bi bilo lepo, če bi bila lahko nedelja večkrat na teden. Te sanje, ki jih je že kdaj sanjal vsak izmed nas, je kantavtorica Jana Sen upodobila v svoji novi pesmi. Pri tem ji je pomagala ekipa z Dolenjske: kitara-Tomaž Zupančič, bas-Lenart Merlin, bobni-Rok Klobučar, drugače člani sveže indie rock skupine Mrfy; na saksofonu se je pridružil Simon Rezelj.

Videospot za pesem "Nedelja" si je avtorica zamislila sama, ko je slučajno naletela na lik volka in ovčke v predstavi gledališča Smejček in jih povabila k sodelovanju. Studio Beartracks iz Kočevja je poskrbel za akustični medvedji del in zaključek celotne zgodbe.

Jana je v preteklih letih sodelovala že z kar nekaj uglednimi glasbeniki. Rada preizkuša različne glasbene stile, je avtorica besedil skoraj vseh pesmi, ki jih poje in si utira lastne producentske poti. Po debitantskem albumu "Le lepe pesmi ", ki je leta 2012 izšel pri založbi Celinka je nanizala že kar nekaj singlov, ki so svoje mesto našli na radijskih valovih (Reši me, Pozabili in izgubili, Jutranja rosa, To the blue sea, Ne dotikaj se zvezd). 


https://www.youtube.com/watch?v=deCWz01-xA4Pozabljeno geslo?

 

torek
19.02.2019
-2°C / 16°C
sreda
20.02.2019
-0°C / 13°C
četrtek
21.02.2019
3°C / 12°C