MON'AMI PREDSTAVLJA NOVO SKLADBO 'VEDNO IN POVSOD'

Petek, 13. april 2018

''Vedno in povsod' je zaljubljena pesem. Slavi življenje in je ravno prava za tale čas, ko se cel svet prebuja in brstijo nove ljubezni. Zelo rada imam to skladbo; nekako mi nariše nasmeh na obraz, kar ni vedno samoumevno,'' je o novi skladbi povedala pevka, Karmen Kaan.

Dvojec je vnovič sodeloval z uveljavljenim avtorskim dvojcem; besedilo je napisal Rok Lunaček, ki se podpisuje pod številne glasbene uspešnice, pod glasbo se poleg Lunačka podpisuje Blaž Hribar; slednji je skladbo tudi produciral.

''Karmen (Kaan) ima izredno piten vokal. Karkoli napišem gre z njeno subtilno interpretacijo tako lepo skupaj, da je res užitek pisati. Štefan Kokalj pa je enkraten kitarist in še pomembnejše, krasen človek,'' je povedal Lunaček.
Hribar pa dodaja ''Res sta profesionalca. Album bo kmalu končan. Iskreno se veselim tega projekta, ker je vse skupaj tako tekoče in brez zastojev. Zelo naraven proces delanja muzike.''

'Vedno in povsod' je že četrta skladba dvojca Mon'Ami, ki se je lansko leto prvič predstavil na Slovenski popevki s skladbo 'Kušn me', prišel v finale in prejel nagrado za najbolj obetavnega izvajalca. Svoj prvenec dvojec Mon'ami obljublja v začetku leta 2019.

Prisluhnite pogovoru z drugo polovico dua Mon'ami, kitaristom Štefanom Kokaljem.  


https://www.youtube.com/watch?v=RkpMDdYdK2IPozabljeno geslo?

 

nedelja
15.09.2019
15°C / 29°C
ponedeljek
16.09.2019
15°C / 28°C
torek
17.09.2019
17°C / 28°C