MANCA & ISAAC - VROČA ROBA ŠE PRED POMLADJO

Sreda, 13. februar 2019

Napovedan izid skladbe »Po tebi mi diši ljubezen«, je pospremila obetavna novica, da je videospot Mance in Isaaca še pred uradnim izidom trenutno najbolj vroč video v Sloveniji.

»Ljubezen se ne stara, midva le!« je verz, ki je v hipu navdušil Slovenijo. V nekaj dneh po izidu, ima pesem več kot 100.000 ogledov in je trenutno na prvem mestu lestvice najbolj vročih videov v Sloveniji. Glasbo in besedilo sta prispevala Raay in Rok Lunaček, ki sta zakrivila tudi pretekle uspešnice Mance Špik in tudi veliko uspešnico »Oba«, ki sta jo Manca in Isaac posnela pred dvema letoma.

Nad dobrimi odzivi pa sta navdušena tudi Manca in Isaac: »Vsako skladbo pričakujem z nekoliko treme, čeprav vedno verjamem v tisto, kar posnamemo in kar pripravimo. In ko ljudje s takim navdušenjem sprejmejo novo skladbo, je to nekaj najlepšega za izvajalca. Ves trud, vse neprespane noči, snemanja, so v hipu poplačana. »Po tebi mi diši ljubezen« smo pripravljali že od jeseni in presrečna sem, da ravno v času valentinovega osvaja poslušalce,« je zaokrožila Manca, Isaac pa je dodal: »Ta pesem in ta duet me bosta za vedno spominjala tudi na trenutek, ko sem s Slovenijo delil lepo novico, da bom tudi sam prvič očka in da bova s Patricijo starša. In prišla je v ravno pravem trenutku tudi v mojem zasebnem življenju, ne bi si mogel želeti lepšega začetka uvoda v moje glasbeno poglavje letošnjega leta«.

https://www.youtube.com/watch?v=MBoH8oFeeiIPozabljeno geslo?

 

torek
02.06.2020
12°C / 26°C
sreda
03.06.2020
12°C / 26°C
četrtek
04.06.2020
15°C / 22°C