KAKŠEN JE SVET SKOZI OČI SKUPINE KING FOO?

Ponedeljek, 18. november 2019

Skupina King Foo se tokrat predstavlja s skladbo "Beautiful World", ki že v naslovu nosi pozitivno sporočilo. Skozi globino čudovite melodije, ki se, kot naša želja biti vedno boljši, nenehno stopnjuje, se prepleta še čustveno besedilo. To nas spodbuja, da se moramo najprej zazreti vase in s tem, ko najdemo iskreno ljubezen do sebe, dobimo moč, da lahko privlačimo zunanji svet, kot si ga zamislimo. 
 
Poznani po svoji energičnosti, avtentičnosti in nepredvidljivosti skupina KiNG FOO ponovno prikazuje širok spekter emocije in globine, k še večji magičnosti pesmi doprinesejo gospel vokali, ki jih je avtor glasbe Rok Golob vnesel v aranžma. Tako kot je gospel glasba resnice, glasba brez časovnih in prostorskih meja, takšna je nova skladba - z močnim sporočilom se dotakne prav vsakogar. Pevka Aleksandra Josić pa jo je, kot ponavadi, še dodatno dvignila z doživeto interpretacijo in iskreno, notranjo energijo.
 
Nov, že drugi album, se je nedavno začel s singlom "Rock the Sound", nadaljuje pa se še bolj emocionalno z "Beautiful World". V norem tempu današnjega življenja lahko hitro pozabimo na bližnje. Tudi nase. Prihaja čas, ki ga večina preživi v krogu svojih domačih. In ker je dom tam, kjer so tisti, ki nam pomenijo največ, naj vas pesem vedno znova opomni, da ne obstaja tako močna ovira, ki bi vam preprečila biti s svojimi ljubljenimi.

https://www.youtube.com/watch?v=Rj_yLfoT6j4Pozabljeno geslo?

 

ponedeljek
25.05.2020
9°C / 23°C
torek
26.05.2020
10°C / 24°C
sreda
27.05.2020
8°C / 26°C