LARA & SKY GRESTA NA EN GIR. GRESTE Z NJIMA?

Sobota, 01. avgust 2020

Lara Love, širši javnosti poznana kot dolgoletna pevka skupine Leeloojamais je združila moči z vsestranskim producentom in basistom Janijem Hacetom, ki se skriva pod imenom Sky. Vse se je začelo s projektom Sladica Live, kjer sodelujejo izbrani glasbeniki in pevci ter pod taktirko DJ Zedsa letos pripravljajo prvi studijski album.
 
Tam sta po nekajletnem premoru Lara in Jani ponovno združila kreativne moči pri skladbi »Klic na pomoč«. Prvič sta kot avtorja sodelovala pred leti pri pesmi »Drugače ne znam« na albumu Jadranke Juras. Glede na super kratek stik, ki se je sprožil med Sladico, sta iz različnih demo posnetkov začela ustvarjati komad »Greva en gir«. Ustvarjanje med njima teče gladko, Jani pošlje osnovno idejo in Lara z nadgradnjo teksta in vokalne linije zapolni zgodbo v celoto. Gradiva tudi za nadaljevanje projekta ne manjka.
  
Videospot pripoveduje še bolj nenavadno zgodbo. Med procesom snemanja skladbe je Lara je posnetek pesmi poslala svakinji Anji, ki je s fantom Filipom zaradi nastale epidemije kar 4 mesece ostala ujeta na indonezijskemu otoku Flores. Slučajno sta imela s seboj nekaj snemalne opreme in poleg arhivskih posnetkov snemala čudovite prizore narave. Ko sta slišala komad, sta dobila idejo, da z vsem posnetim gradivom poskusita narediti video za njun komad.

https://www.youtube.com/watch?v=qVe3yLr1164Pozabljeno geslo?

 

četrtek
26.11.2020
-2°C / 14°C
petek
27.11.2020
6°C / 13°C
sobota
28.11.2020
3°C / 13°C