RENE KAPEL: BONNIE&CLYDE

Petek, 11. september 2020
Rene Kapel je mlad Mariborčan, ki mu nekateri pravijo kar slovenski Justin Bieber. Nase je opozoril že s številnimi projekti, avtorskimi skladbami in priredbami. Na slovesko glasbeno sceno se po enem letu ter pesmima Med Valovi in Tvoj Svet, vrača z novo avtorsko skladbo Bonnie & Clyde.

Rene je za nov projekt povedal: "Pesem je nastajala že dve leti nazaj skupaj z Damjanom Jovićem, vendar sem želel z izdajo še malo počakati, kar pa se je izkazalo kot izredno dobra odločitev. Za dokončanje pesmi sva letos z Damjanom združila moči še z Žanom Serčičem, Matejem Pečaverjem, Matejem Sušnikom in Erikom Felicijanom. Celotna ideja je izhajala iz problematike današnjega časa, ko ljudje v zvezah prehitro obupajo drug nad drugim, kljub daljšemu razmerju. Sam verjamem, pa da so v tem turbolentnem času tudi zgodbe, ki se začnejo z otroštvom in trajajo do…"

Skladba je ljubezenka in govori o neskončni ljubezni, ki se začne že v rosnih letih in traja večno. Skladbo spremlja tudi simpatičen videospot. Za video produkcijo je poskrbel Matic Gabriel, za behind the scenes Max Blažon, nevesto pa je odigrala Mariborčanka Aja Jelar.

"V videospotu nastopajo tri generacije, kar opisuje tudi zgodba. Iz tega razloga sem prvič gledal snemanje tudi iz ozadja. Med samim snemanjem so se ljudje ustavljali z avtomobili in slikali, ker so dejansko mislili, da se je odvijala prava poroka. Očitno smo res dobro zrežirali sceno in dogajanje," je za video povedal Rene.


Katja Brišar
 https://www.youtube.com/watch?v=ScSY7a7gu5EPozabljeno geslo?

 

ponedeljek
21.09.2020
12°C / 25°C
torek
22.09.2020
15°C / 24°C
sreda
23.09.2020
16°C / 22°C