JAN PLESTENJAK JE DOBRO

Nedelja, 06. december 2020

Z novo skladbo Jan Plestenjak napoveduje izid 15. studijskega albuma na katerem bo enajst novih skladb in bo izšel v drugi polovici prihodnjega leta. 
 
Če bodo razmere dopuščale bo ob njegovem izidu sledila nepozabna zabava v naši največji koncertni dvorani Stožice, v kateri je Jan postavil nov mejnik. Leta 2018 je namreč osvojil nov rekord Stožic po številu prodanih vstopnic. 
 
Besede s katerimi se Jan vsakič znova dotakne srca poslušalcev in poslušalk, je za novo skladbo napisal v misli na trenutni čas in praznični čas: »Pridejo trenutki in obdobja v življenju, ko je težko, ko boli.. Včasih se zdijo brezizhodni.. In zbere se pogum, volja, ki sta skrita v vsakemu izmed nas.. Takrat si rečeš: "Meni dobro je", in greš svetlobi naproti,« je ob izidu nove skladbe povedal Jan Plestenjak, ki pa tudi tokrat navdušuje z izjemnim videospotom, ki ga je režiral Perica Rai. 
 
Pravljičen videospot je bil posnet na različnih lokacijah v Sloveniji, tudi v Janovi rodni Škofji Loki. Skupaj s skladbo pa ob večnem hrepenenju sporoča, da je vse kar potrebujemo vedno z nami, v naših srcih.

https://www.youtube.com/watch?v=I832_AQtiNwPozabljeno geslo?

 

sobota
16.01.2021
-5°C / 8°C
nedelja
17.01.2021
-6°C / 7°C
ponedeljek
18.01.2021
-4°C / 8°C