VALENTINOVO DARILO JE LAHKO TUDI NININ KONCERT NA KAVČU V DVOJE!

Sobota, 13. februar 2021

"Komaj že čakam na naš prvi spletni koncert v živo, saj se nismo videli že od jeseni in res je že skrajni čas, da dostojno proslavimo teh 15 let naših glasbenih druženj."

Nina Pušlar bo 15-letnico svojega glasbenega ustvarjanja popestrila z enkratnim spletnim koncertom, ki se bo odvil 21. 2., ob 20.00, na še ne razkriti lokaciji.

Nina razkirva še, da bodo poslušalci na koncertu lahko prisluhnili tako njenim največjim hitom, kot tudi najnovejšim skladbam. Torej, je to idelana priložnost za vse tiste, ki vas zanima kaj je Nina s svojo ekipo ustvarjala v zadnjem času.

"Izvesti velik spletni koncert v živo, kot smo si ga zamislili mi, nikakor ne pomeni, da le stopiš na oder, prižgeš kamere in poješ. Tukaj sodelujejo vsi sodelavci, ki so potrebni za običajen koncert, od benda, tonskega mojstra, lučkarka, stilistke, oseb, ki skrbijo, da na odru in ob njem vse teče, kot mora ... potem pa so tu še snemalci, režiser in ekipa, ki je zadolžena, da bosta zvok in slika, ki bosta prišla do vas, popolna,"pravi Nina.

Koncert bo za Nino, kot pravi sama, velik izziv, izveden pa bo v sodelovanju z ekipo Optimisti, za katere pravi: "Veselim se sodelovanja z ekipo Optimisti, ki orje slovensko ledino na področju digitalne komedije in zabave. Kar počnemo, je tudi zame nekaj čisto novega, se pa tega novega izziva zelo veselim. Če se koncerta na daljavo lotiš produkcijsko resno, to ni navaden koncert z dodatkom nekaj kamer, ampak je vse skupaj treba dobro prilagoditi nekoliko drugačni izkušnji nastopanja in spremljanja koncerta na internetu, tako da je pred nami dela, učenja in piljenja podrobnosti poln mesec. Se pa tega nastopa res veselim, saj z oboževalci, s katerimi se nismo videli v živo že več kot štiri mesece, še nismo uspeli proslaviti 15-letnice moje kariere. Pogrešam naše skupne trenutke, z njimi pa bi rada končno delila tudi nekaj novosti, ki sem jih z ekipo ustvarila v zadnjih mesecih."


Pa ne pozabi: čas na kavču z boljšo polovico ob prepevanju Nininih uspešnic, je lahko tudi nepozaben zmenek, ki ga lahko že to nedeljo rezerviraš z valentinovim darilom dragi / dragemu v obliki vstopnice za koncert.


Katja BrišarPozabljeno geslo?

 

četrtek
04.03.2021
0°C / 15°C
petek
05.03.2021
5°C / 14°C
sobota
06.03.2021
4°C / 12°C