VINO IN JAGODE. KOMBINACIJA NA KATERO PRISEGA TILEN LOTRIČ

Četrtek, 01. april 2021

Tilen Lotrič po velikem hitu Vino, ki na YouTubu beleži že pol milijona ogledov in so ga mladi po vsej Sloveniji na veliko prepevali lansko leto, predstavlja novo, svežo in pomladno/poletno uspešnico Jagoda.

''Bolj sladko in sončno pesem bi si težko izbral za ta čas. Ko sem prvič slišal demo posnetek pesmi, sem se zaljubil. No, verjamem, da bo ta moja zatrapanost poletela tudi med ljudi in bodo 'Jagodo' vzeli za svojo tako kot sem jo jaz.''

Pod melodijo skladbe se podpisuje mlad in perspektiven avtor iz sosednje Hrvaške, Martin Žunec, sin legendarnega avtorja Siniše Žunca, katerega je Tilnu predstavil Rok Lunaček, ki se podpisuje pod besedilo pesmi.

Nino Ošlak, avtor aranžmaja, je nad sodelovanjem s prijateljem Tilnom navdušen: "S Tilnom je enostavno užitek delat. On je kot življenje samo. Preprosto teče in na svoji poti osrečuje ljudi. Znova je nastalo nekaj, na kar bomo lahko zagotovo žurali celo pomad in poletje."

Videospot, ki je tokrat delo Luke Blatnika, so snemali kar tri dni, pri nekaterih kadrih pa je po besedah Tilna bilo treba stopiti tudi izven cone udobja – a se je izplačalo. 

»Jagoda je pesem v katero sem se zaljubil na prvi pogled. Pognala mi je kri po žilah in prav to si želim, da občutite tudi vi« nam je za konec še povedal Tilen.

Pogovor s Tilnom je dostopen na spodnji povezavi.


https://youtu.be/AySJvkjXS4k

Pozabljeno geslo?

 

nedelja
11.04.2021
5°C / 15°C
ponedeljek
12.04.2021
10°C / 13°C
torek
13.04.2021
11°C / 14°C