KATRINAS PO DOLGIH ŠTIRIH LETIH PONOVNO Z AVTORSKO SKLADBO

Ponedeljek, 13. september 2021

Katrinas po dolgih štirih letih ponovno predstavljajo avtorsko skladbo z naslovom Le naprej, z aktualnim sporočilom za današnji čas.

Ustvarjalne niti so ponovno združile z avstralsko pevko Cherie, s katero so v preteklosti posnele 3 skupne skladbe (Hočem še, Funky beat, Poljub rajskih dni), ki jih je zanje ustvaril njihov dolgoletni “hišni” komponist Rok Golob. Tokrat pa je celotna skladba z aktualnim naslovom Le naprej nastala izpod ustvarjalnega peresa avtorske ekipe “The CR3W”, ki jo sestavljajo Cherie in Aleš Marjetič ter Tadej Košir.

Sanja, Petra in Katarina pravijo, da jim je skladba pisana na kožo, saj govori o vseh tistih drobnih biserih življenja, ki nas vsakodnevno radostijo, navdihujejo in nam vlivajo upanje, da za dežjem vedno posije sonce.

Katrinas niso ravno navdušene nad snemanjem videospotov, raje prepevajo na odru, a jih je tokrat pred kamere spravila Cherie. Kot osrednjo zgodbo je predlagala, kako ohraniti radost in navdušenje ter upanje otroka tudi takrat, ko nam je težko.

"Male Katrinas" v spotu Le naprej poosebljajo Tara in Brina (hčerki Petre - ene od Katrink) ter njuna prijateljica Zala. Njihovo radostno igro so posneli prekaljeni mojstri vizualij iz Frimm medije (režija: Matej Grginič & Maša Kandus, kamera: Gašper Pintarič).


https://youtu.be/q6rFW8Yfl3o

Foto - Gašper PintaričPozabljeno geslo?

 

sreda
22.09.2021
11°C / 23°C
četrtek
23.09.2021
12°C / 22°C
petek
24.09.2021
11°C / 21°C