SKUPINA BEPOP SLAVI 20 LET!

Sreda, 26. januar 2022

Ena naših najuspešnejših glasbenih skupin odpira jubilejnih projektov polno leto s pesmijo BREZ KRIL, spremljajoči videospot pa je prepleten z arhivskimi posnetki iz začetkov njihove kariere.

Potem ko so se Alenka, Ana in Tinkara pred dobrima dvema letoma reaktivirale kot ženski trio in ob kupu nastopov posnele uspešnice 'Daj se nasmej', 'Ženska' (z Rebeko Dremelj) in 'Verjamem v dobre ljudi' (naslovna tema Anine priljubljene oddaje Delovna akcija), vstopajo v jubilejno leto z novo pesmijo BREZ KRIL. V njej so ponovno združile moči z vročim mladim producentom Žanom Serčičem.

Spremljevalni videospot je režiral bivši član rock skupine Lumberjack, David Podgornik, s produkcijsko skupino Perspektiva. Posneli so ga v studiu v Ljubljani, na snemanju pa so se dekletom pridružili tudi njihov bend, menedžer, nekaj največjih oboževalcev pa tudi članice plesne skupine LaViva.

V filmčku, pretkanem z arhivskimi posnetki, vas bodo spomini zagotovo popeljali v čase, ko je Slovenijo zajela masovna evforija ob dveh dvoranskih turnejah Popstars, katerih prvo ime je bila prav skupina Bepop, zbrana na istoimenski TV-avdiciji.

Vsestransko zaposlene dame, ki dandanes najbolj uživajo v tem, da imajo vse niti kariere v svojih rokah, za letos pripravljajo še cel kup projektov povezanih z jubilejem, k praznovanju pa bodo pritegnile tudi svoje glasbene sopotnike.


https://youtu.be/Lr16kxIOWCU
Pozabljeno geslo?

 

ponedeljek
23.05.2022
16°C / 30°C
torek
24.05.2022
15°C / 28°C
sreda
25.05.2022
14°C / 28°C