LUKA BASI - KAMIONDŽIJA

Torek, 24. maj 2022

Luka Basi, ki je v zadnjih nekaj letih nabral več kot 120 milijonov ogledov na svojih videih na Youtubu, tokrat izdaja novo pesem KAMIONDŽIJA, za katero verjame, da bo postala uspešnica, tako kot mnoge, ki so že stalnica koncertov, zabav, žurov in radijskih postaj.

S skladbo Kamiondžija Luka že napoveduje nov album, ki bo izšel v drugi polovici letošnjega leta. "Nabralo se je veliko pesmi, ponosen in presrečen sem, da moje pesmi ljudje na koncertih pojejo od začetka do konca, jih znajo na pamet. Kaj je lahko še lepšega? Nabralo se je že kar nekaj pesmi od izdaje prejšnjega albuma, nekaj jih je še v nastajanju in z veseljem napovedujem nov album še pred koncem letošnjega leta."

O pesmi Kamiondžija pa je Luka povedal: "Kamiondžija je sicer pesem, ki diši po zabavi, dobri volji, pozitivni energiji, plesu, predvsem pa je ena od redkih tematik, ki se hudomušno dotika vseh, ki so dneve in noči na vožnjah in brez katerih svet ne bi funkcioniral. Vozniki tovornjakov, kamionov, upam, da bodo morda v tej pesmi našli svojo himno, ki jim bo krajšala čas."


https://youtu.be/EEjNju7HSq0Pozabljeno geslo?

 

ponedeljek
27.06.2022
17°C / 32°C
torek
28.06.2022
16°C / 35°C
sreda
29.06.2022
18°C / 36°C