LUKA BASI PREDSTAVLJA NOV DUET Z LEGENDARNO KLAPO KAMPANEL

Ponedeljek, 19. september 2022

Za promocijo ob izidu je tokrat poskrbel na prav poseben način. Duet s Klapo Kampanel je namreč Luka med oboževalce spustil že nekaj dni pred razprodanim koncertom v Križankah in še pred uradnim izidom pesmi na radiu doživel, da so v soboto pesem na ves glas prepevale cele Križanke.
Klapa Kampanel, ki je ena najbolj uspešnih klap v zgodovini hrvaške glasbe, je bila edina od gostov, ki jih je Luka razkril že pred koncertom. Večer presenečenj pa so v Križankah zabeležile tudi slovenske legende in hrvaške zvezde, s katerimi je Luka snemal duete, ki na Youtubu štejejo milijonske oglede.
S strani slovenskih glasbenih kolegov, s katerimi je poskrbel za nepričakovane duete in predelave njegovih in ex-yu uspešnic, so se Luku na odru pridružili Nuša Derenda, Matjaž Jelen, Alya, Erosi ter Lukov producent Raay na klavirju.
S strani naših sosedov pa so mu poleg Klape Kampanel delali družbo še Lana Jurčevič, s katero sta posnela duet Upalimo ljubav in Marko Škugor, s katerim sta po dolgem času ponovno izvedla mega uspešnico Ružo bila v originalni izvedbi in tako požela ovacije.


https://youtu.be/I-wmCyp5vZI
Pozabljeno geslo?

 

nedelja
02.10.2022
14°C / 22°C
ponedeljek
03.10.2022
12°C / 23°C
torek
04.10.2022
10°C / 24°C