TOUCH ČUTNA IN POŽELJIVA R'N'B NOVOST

Sreda, 30. november 2022

Ina Shai se predstavlja z novo, čutno r'n'b skladbo 'Touch'. Skladbo je Ina prvič v tej verziji izvedla na glavnem odru londonske parade ponosa (Pride in London) leta 2019, a je kar tri leta čakala na studijsko različico. Danes je končno tu!
 
Skladba 'Touch' je malce drugačna kot Inine zadnje ('What is', 'Queen') – je bolj čutna, poželjiva, spogledljiva. Tudi tokrat besedilo izhaja iz njenih izkušenj, je pa 'Touch' Ina spisala brez zadržkov, saj skladbe sprva ni nameravala izvajati sama. Ko pa jo je na nekaj svojih koncertih in kasneje še na londonski paradi ponosa predstavila občinstvu, so jo odzivi prepričali, da skladbo tudi posname in izda. Trajalo je tri leta, a skladba 'Touch' je danes pred vami.

Pesem govori o hrepenenju, o tisti nedosegljivi osebi, ki si jo hkrati želiš a veš, da ni dobra zate. Opeva boj med 'prav' in 'narobe' in toksično miselno dinamiko, ki se odvija v času boja med srcem, telesom in glavo. In kako to prenesti v video? Ina se je z režiserko Cat Couture in ekipo Amoroso films odločila za preprost videospot, v katerem se je enostavno prepustila glasbi, brez vnaprej pripravljene koreografije ali scenarija. V spotu je veliko igre luči, barv in različnih outfitov.

Ina Shai, slovenska pevka, ki že leta ustvarja in živi v Londonu, redno ustvarja z mednarodno ekipo glasbenih ustvarjalcev. Skladbo 'Touch' je tako spisala z Nizozemcem Martynom Ellom, pod produkcijo pa se ponovno podpisuje Millo, Inin redni glasbeni sodelavec.

https://www.youtube.com/watch?v=BhvPrUEkku0Pozabljeno geslo?

 

sobota
24.02.2024
7°C / 14°C
nedelja
25.02.2024
5°C / 13°C
ponedeljek
26.02.2024
3°C / 13°C