JOKER OUT MAHAJO LETU 2022 V SLOVO S HIMNO GENERACIJE 'NOVI VAL'

Torek, 27. december 2022

Medtem ko zaključujejo delo v hamburškem studiu, kjer so posneli evrovizijsko pesem in angleški album, so Jokerji na radijske valove poslali pesem 'Novi val', ki ga spremlja čustven video posnet na koncertu v Križankah. - Iščete darilo za Božička in dedka Mraza? Skočite na Petrol po vstopnice za veliki koncert v Stožicah!


"9. septembra smo v razprodanih Križankah predstavili naš drugi studijski album 'Demoni', ki ga zaključuje pesem 'Novi val'. Ta se je avgusta, ko smo že zaključevali ustvarjanje plošče, pojavila čisto nepričakovano. Bilo je v času divjanja požarov na Krasu in ta pesem je nastala kot odgovor na utesnjenost, ki smo jo čutili ob tem, ter upanje, da smo mi nova generacija, novi val, ki lahko prinese spremembe v tem svetu. Kar je začutila tudi publika in to je bil najmočnejši trenutek koncerta v Križankah, ki bo v posnetku na ogled enkrat naslednje leto," pravijo Jokerji, ki so kot video za to pesem izdali posnetek žive izvedbe, saj ta najbolje povzema vse občutke, ki jih ob petju in poslušanju sproža 'Novi val'.

"Izid te skladbe v obliki uradnega radijskega singla in posnetek izvedbe v Križankah sta tudi naše zadnje dejanje v letu 2022, ki je bilo res razburljivo in nepozabno. Ob tem bi se radi zahvalili vsem poslušalcem in fenom, vsem, ki ste hodili na naše koncerte in nas poslušali. Vsem želimo lepe praznike, miren božič in srečno novo leto."

Skupina Joker Out je letos prejela že svojo trejo zlato piščal, je ena najbolj vročih koncertnih zasedb in eden najbolj predvajanih slovenskih izvajalcev na radiih. Nastopili so tudi na festivalu Exit, s singlom 'Demoni' prvič resneje vstopili na regionalno glasbeno sceno, v letu 2023 pa bodo ob že kar nekaj potrjenih nastopih v različnih evropskih državah Slovenijo zastopali tudi na izboru Pesem Evrovizije v Liverpoolu.https://youtu.be/MC3e7k8Cj7E
Pozabljeno geslo?

 

petek
21.06.2024
17°C / 32°C
sobota
22.06.2024
18°C / 34°C
nedelja
23.06.2024
18°C / 28°C