JOKER OUT GLADKO V FINALE PESMI EVROVIZIJE

Petek, 12. maj 2023

Po zelo opazni garaški kampanji v zadnjih mesecih in odlični izvedbi pesmi 'Carpe Diem' je skupina Joker Out Sloveniji po nekaj letih suše spet priborila nastop v sobotnem finalu izbora Pesem Evrovizije 2023 v Liverpoolu.

Potem ko so obredli pol Evrope, opravili čez 300 intervjujev in medijskih gostovanj, kar nekaj zelo odmevnih tudi z največjimi svetovnimi mediji, več kot potrojili svojo bazo sledilcev na družabnih omrežjih in glasbenih platformah ter jo tudi zelo internacionalizirali, so Jokerji s svojo in ekipo RTV Slovenija zadnjih 10 dni pili podrobnosti za nastop na največjem svetovnem glasbenem festivalu.

Od začetka kampanje sredi marca do sinoči so prehodili dolgo pot, se na stavnicah, takoj ko so evrovizijski mnenjski voditelji začeli spoznavati njihovo kvaliteto in šarm, hitro odlepili z dna, se utrdili v zlati sredini, včeraj pa na oder Liverpoolske arene stopili z 90% možnosti za preboj, s tem da je bilo prvih 5 izvajalcev v statistični napaki. Kako točno so se odrezali, bo znano po finalu - so pa dosegli svoj osnovni cilj ter si sploh izborili možnost za še en nastop v finalu."Zelo smo zadovoljni z izvedbo nastopa in ko smo sedli v 'green room' smo si rekli, da se ne obremenjujmo s tem, kaj se bo zgodilo, ker smo naredili vse, kar smo lahko. S tem nastopom smo lahko zadovoljni mi, naši oboževalci in cela Slovenija. Če nas ne bi poklicali v finale, bi bili žalostni, a ponosni na to, kako smo vse skupaj izvedli. No, na srečo so nas poklicali ... pa čeprav šele kot zadnje. Verjetno se bomo šele jutri zavedli kaj se je sploh zgodilo."


"Nocoj se bomo malo poveselili, prav zelo ne, ker nas čakata še dva naporna dneva, a zaenkrat nam gre vse po načrtih. Prišli smo v finale, žreb nam je naklonil nastop v drugi polovici, kar smo si želeli, nastop stoji, zdaj ga moramo le še nekajkrat izvesti popolno in upati, da val, ki smo ga ujeli še ne bo upadel."


Finale tekmovanja Pesem Evrovizije 2023 si boste lahko ogledali na programu TV Slovenija 1 v soboto, 13. maja z ogrevanjem ob 20h in prenosom iz Liverpoola ob 21h.

https://www.youtube.com/watch?v=zCEVHbHi5kAPozabljeno geslo?

 

sobota
24.02.2024
7°C / 14°C
nedelja
25.02.2024
5°C / 13°C
ponedeljek
26.02.2024
3°C / 13°C