REBEKA DREMELJ - ŽIVIM ZA VSAK DAN

Petek, 26. maj 2023

‘’Pesem je namenjena vsem, ki rabijo kaj pozitivnega’’

Rebeka Dremelj predstavlja novo skladbo ŽIVIM ZA VSAK DAN, s katero slavi življenje. Pesmi prilaga tudi videospot, ki ga je tokrat z ekipo posnela kar na Siciliji

Nepremagljiva ženska, podjetnica, pevka, prijateljica, partnerka, mati. Vir neusahljive energije, vedno nasmejana in iskrena, brez dlake na jeziku. Rebeka Dremelj, ki jo mnogi hudomušno kličejo kar ‘multipraktik’, slovensko javnost s svojo kreativnostjo in uspehi navdušuje že desetletja.

Po božični uspešnici ‘Ko primeš me za roko’ s Sebastianom in ženski himni ‘Ženska’, ki jo je na dan žena izdala v sodelovanju z Bepopovkami, se danes vrača v vroče poletne dni! ‘Živim za vsak dan’, je tako prepojena s pozitivno energijo, ki kliče po brezskrbnem poletju.

“Pesem sem želela ohraniti v pozitivnem duhu in ponovno poudariti, da je treba živeti zdaj, za ta trenutek, saj je jutri lahko že prepozno. Ne zapletajmo se v nepomembne stvari in ne iščimo dlake v jajcu, ker nima smisla. Ker kaj je smisel življenja? Dobra družba, dobra hrana, spomini in pa seveda na prvem mestu DRUŽINA” o sporočilu nove skladbe spregovori Rebeka.Skladbo je zanjo spisal priznani slovenski glasbenik Rok Lunaček, pod aranžma in produkcijo pa se podpisuje Krešimir Tomec.

Da je tudi strastna turistka, redno dokazuje s svojimi pozdravi z različnih koncev sveta, potovanja pa mnogokrat rada poveže tudi s svojo glasbo. Medtem ko je ‘Ko primeš me za roko’ predstavila Božičku na Laponskem, je tokrat svojo novo skladbo posnela kar na italijanskem otoku, znanem po soncu in prijaznih ljudeh, kamor se je z ekipo odpravila s pomočjo potovalne agencije Kompas.

»Sicilijo sem prvič obiskala lani s prijateljicami in priznam, da je bila izkušnja nepozabna. Ta energija otoka, spomini, ki bodo ostali, dobra hrana, dobra družba. Točno to, o čemer pojem  v svoji novi skladbi. Vedela sem, da moram tu posneti videospot in vesela sem, da mi je Kompas to omogočil. 'Popakala' sem ekipo in ustvarila zgodbo, ki bo tudi meni pustila velik pečat.«

Pri ustvarjanju video zgodbe je tokrat sodelovala z mladim režiserjem Erazmom Gliho, za čudovita oblačila pa je poskrbelo podjetje answear.si.

V videospotu nam Rebeka razkrije najlepše kotičke Sicilije, predstavi tamkajšnje prebivalce in za nameček odpelje tudi na pravo italijansko poroko.

https://www.youtube.com/watch?v=5mHMD6y0CUkPozabljeno geslo?

 

sobota
24.02.2024
7°C / 14°C
nedelja
25.02.2024
5°C / 13°C
ponedeljek
26.02.2024
3°C / 13°C