ANSAMBEL PRISRČNIKI Z NOVIM VALČKOM 'LE TI' NA 54. PTUJSKEM FESTIVALU NARODNO-ZABAVNE GLASBE

Ponedeljek, 11. september 2023

Ansambel Prisrčniki, ki ga poslušalci narodno-zabavne glasbe že zelo dobro poznajo, v svet pošiljajo novo pesem z naslovom: “Le ti”. Gre za zelo čuten valček, katerega avtor glasbe in aranžmaja je Martin Juhart, avtorja besedila pa Uroš Steklasa in Martin Juhart.

Skladba govori o dekletu, ki je nedavno izgubilo svojo ljubezen. Besedilo ima globok pomen in se dotakne srca vsakega, ki so se že kdaj znašli v podobni situaciji. “Vsak izmed nas lahko v trenutku izgubi vse, kar so nedavno pokazale tudi naravne katastrofe po celotni Sloveniji, zato je pomembno, da cenimo in spoštujemo, kar nam je bilo dano, pravijo Prisrčniki.”

V skladbi ima glavno vlogo pevka Živa Žohar, ki izjemno nežno odpoje celotno pesem in ji doda globok trobentaški solo. Pretekli teden je na 54. festivalu NZG na Ptuju prejela Korenovo plaketo za najboljšo vokalno izvedbo. “Izredno sem počaščena in vesela, da sem prejela to nagrado. Takšne nagrade nikoli ne pričakuješ, zato sem zanjo še toliko bolj hvaležna, saj je dokaz, da sta trdo delo in trud vedno poplačana," pravi Živa. Prisrčniki sicer o pesmi pravijo, da je polna čustvenih odtenkov, ki segajo od žalosti do hrepenenja in
nostalgičnih spominov na preteklo ljubezen.

Z Danielom se je pogovarjala Melita. Prisluhnite jima lahko tukaj!


https://www.youtube.com/watch?v=s1erdi3zT3sPozabljeno geslo?

 

torek
26.09.2023
13°C / 28°C
sreda
27.09.2023
12°C / 28°C
četrtek
28.09.2023
13°C / 28°C