ALYINA KONCERTNA JESEN

Sreda, 04. oktober 2017

Alya je po delovnem poletju tudi v jesen vstopila na krilih koncertnih nastopov, na katerih lahko slišite tudi njeno aktualno uspešnico. 'Halo' se je slovenskim poslušalcem dodobra vtisnila v srce, saj je še vedno med najpogosteje predvajanimi skladbami na domačih radijskih postajah in ena najbolj zaželenih pesmi na njenih koncertih.
 
Tudi sicer so koncertni odri najljubši ustvarjalni prostor simpatične zvezdnice, saj skupaj s spremljevalno ekipo kdaj 'odtečejo' pravi glasbeni maraton s po dvema ali tremi koncerti na dan.
 
Z nastopom na Rock Ledine bo zaključena prava mala 5 dnevna turneja, s katero je Alya v ponedeljek navduševala množico v Ljubljani, za vroč torkov večer je poskrbela v Biogradu na Moru, v sredo je na noge spravila otok Žirje, včeraj pa je poskrbela še za plesni večer na otoku Kaprije.

Nadaljevanje leta pa ne bo zanimivo samo zaradi nastopov, s katerimi se vedno bolj pogosto predstavlja tudi na Hrvaškem. Alya se namreč že pripravlja na nove projekte, a trenutno lahko prišepnemo le to, da bo novo leto prineslo tudi novo Alyo!


Foto: Maša Kores 


https://www.youtube.com/watch?v=jdgaVty6pAgPozabljeno geslo?

 

torek
20.11.2018
3°C / 8°C
sreda
21.11.2018
4°C / 7°C
četrtek
22.11.2018
2°C / 13°C