TUDI TA BO SKOPNEL

Torek, 03. februar 2009

Tudi na Idrijskem se je sredi dopoldneva sneženje umirilo, vendar je sneg prešel v dež. Sneg na cestiščih pa še vedno povzroča precejšnje težave tako voznikom kot tudi zimskim službam. Kot smo že poročali se je na Idrijskem ponoči in zjutraj sprožilo več snežnih plazov na lokalnih cestah, in sicer zlasti na cestah Idrija -Idrijska Bela, Idrija -Vojsko in ÄŒekovnik.

Snežna plazova na lokalnih cestah v ÄŒekovnik in pri Kočevšu so zimske službe podjetja Komunala Idrija odstranili že dopoldne, in od takrat sta cesti tudi prevozni.


Nekaj več plazov se je sprožilo na cesti Idrija -Bela, vendar so tudi te po naših podatkih ekipe zimske službe zdaj uspele odstraniti, tako da naj bi bila tudi omenjena cesta odslej že prevozna.


Do večera bodo zimske službe podjetja Komunala Idrija ponovno splužile ceste, ki so jih sicer prvič čistili že zjutraj, tako da bi s cestišča odstranili čim več snežne brozge. Jutri pa bodo skušali očistiti tudi čim več parkirišč v mestu, zato prosijo voznike, da to upoštevajo in da omogočijo zimski službi, da opravi svoje delo. Ali bodo ceste tudi posipali, pa bo odvisno predvsem od nocojšnjih temperatur.


Vseeno priporočamo, če morate na pot, da vozila ustrezno opremite, tudi z verigami, kjer je to potrebno, predvsem pa, da si za pot vzamete nekoliko več časa kot ponavadi.

 

Komentarji

Oddajte svoj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti. Če še nimate uporabniškega računa, si lahko tega ustvarite brezplačno!

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Primorskega vala. Prosimo, da se pri komentiranju držite teme in ne uporabljate sovražnega govora.

Bodite prvi pri komentiranju novice, oddajte svoj komentar!Pozabljeno geslo?

 

ponedeljek
22.07.2024
20°C / 34°C
torek
23.07.2024
18°C / 35°C
sreda
24.07.2024
19°C / 33°C