ZLATA RIBICA IN POT OKOLI JEZERA MED PREJEMNIKI PRIZNANJ AKCIJE OGLEDALO MOJEGA OKOLJA

Nedelja, 09. december 2018

V tem tednu je v Šempetru potekala zaključna prireditev 32. akcije Ogledalo mojega okolja, ki jo organizira Turistično društvo Nova Gorica.


Podelili so priznanja v sedmih kategorijah. Med nagrajenci so se znašli tudi ponudniki in turistični objekti iz Posočja. V kategoriji hotelov in restavracij so nagradili podeželski hotel Zlata ribica z Idrije pri Bači, v kategoriji sprehajalnih poti pa pot okoli jezera na Mostu na Soči.


Predsednik Turističnega društva Most na Soči Aljoša Križnič izpostavlja, da imajo s potjo okoli jezera v prihodnosti še precej načrtov. Predvsem bi jo radi s pomočjo brvi zaokrožili.


Izjava: Aljoša Križnič


Podeljen je bil tudi osat, s katerim opozorijo na infrastrukturo, ki bi jo veljalo bolje urediti. Tega je letos prejela trdnjava ob železniški progi na Mostu na Soči, ki bi si po mnenju strokovne komisije zaslužila, da bi se ji jo kot delu dediščine Bohinjske proge v prihodnosti posvečalo več pozornosti.


Matej Kavčič

 

Komentarji

Oddajte svoj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti. Če še nimate uporabniškega računa, si lahko tega ustvarite brezplačno!

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Primorskega vala. Prosimo, da se pri komentiranju držite teme in ne uporabljate sovražnega govora.

Bodite prvi pri komentiranju novice, oddajte svoj komentar!Pozabljeno geslo?

 

petek
03.04.2020
-1°C / 17°C
sobota
04.04.2020
3°C / 18°C
nedelja
05.04.2020
5°C / 20°C