NA ŠIROKO ODPRTA VRATA MALE HIŠE V TOLMINU

Sreda, 27. februar 2019
Tudi te zimske počitnice v centru Mala hiša v Tolminu izvajajo počitniški program za otroke. Center je v času počitnic odprt v ponedeljek 25.2. in petek 1.3. od 8.00 do 16.00.Center za otroke Mala hiša v Tolminu je ponovno odprla svoja vrata. Poleg ustvarjanja, igranja družabnih in športnih iger ponujajo otrokom tudi plesne delavnice.
Kaj pripravljajo ta konec tedna, natančneje v petek, pa nam je povedala Marina Laharnar iz Zavoda za kulturo, šport in mladino Občine Tolmin.

Izjava: Marina Laharnar 1

Predvidoma bo plezalna pustolovščina trajala do 12. ure. Po plezanju bo na voljo tudi čas za pustna ustvarjanja in obenem priložnost, da si otroci izdelajo kakšno preprosto pustno masko ali pripomoček, ki bo dopolnil njihovo pustno podobo, s katero se lahko le-ti odpravijo tudi na pustno rajanje, ki se zgodi v soboto, drugega marca, ko bo center za otroke Mala hiša skupaj s taborniki in skavti organiziral dogodek Pust hrust veselih ust.

Izjava: Marina Laharnar 2

Vabljeni, da se jim pridružite na počitniškem programu v centru za otroke Mala hiša ter na pustnem rajanju.

Mirjam Debevc

Foto: Mala hiša, spretnostni poligon

Izjava: Marina Laharnar 1
Izjava: Marina Laharnar 2

Komentarji

Oddajte svoj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti. Če še nimate uporabniškega računa, si lahko tega ustvarite brezplačno!

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Primorskega vala. Prosimo, da se pri komentiranju držite teme in ne uporabljate sovražnega govora.

Bodite prvi pri komentiranju novice, oddajte svoj komentar!Pozabljeno geslo?

 

ponedeljek
05.12.2022
7°C / 12°C
torek
06.12.2022
6°C / 13°C
sreda
07.12.2022
2°C / 12°C