V TOLMINU PONOVNO PROGRAM ZA KREPITEV DRUŽIN

Četrtek, 28. februar 2019

 Zveza klubov zdravljenih alkoholikov, ki ima sedež v Tolminu, že tretjič zapored organizira program za krepitev odnosov in sodelovanja znotraj družin. Društvo poleg temeljnih dejavnosti, rehabilitacije v klubih zdravljenih alkoholikov, v sodelovanju z Inštitutom Utrip od leta 2017 izvaja tudi različne preventivne programe za učence osnovnih šol, njihove starše in celotne družine. 


Eden od takšnih programov je tudi preventivni družinski program Krepitev družin. Na brezplačnih srečanjih, ki potekajo enkrat tedensko pod vodstvom pedagoginje, socialne delavke in psihoterapevtke, je družinam ponujena priložnost, da okrepijo znanje in veščine, ki jih že imajo, ter se naučijo nekaj novega. Nadaljuje Iris Ohojak. 


Izjava Iris Ohojak 1


Program temelji na treningu veščin v družinah, izboljšanju družinskih odnosov, prenašanju teorije v prakso, vključuje pa otroke in mladostnike, stare od enega do dvanajst let, ter njihove starše.


Izjava Iris Ohojak 2


Prijave zbirajo do 15. marca, kontaktirate pa jih lahko preko e-pošte preventivni.programi@gmail.com ali na telefonski številki  031 493 643.

Simona Skočir

Izjava Iris Ohojak 1
Izjava Iris Ohojak 2

Komentarji

Oddajte svoj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti. Če še nimate uporabniškega računa, si lahko tega ustvarite brezplačno!

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Primorskega vala. Prosimo, da se pri komentiranju držite teme in ne uporabljate sovražnega govora.

Bodite prvi pri komentiranju novice, oddajte svoj komentar!Pozabljeno geslo?

 

torek
21.05.2019
13°C / 17°C
sreda
22.05.2019
13°C / 22°C
četrtek
23.05.2019
12°C / 24°C