FILANTROPIJA ALI ČLOVEKOLJUBJE-OBELEŽUJEMO 20. NACIONALNI TEDEN PROSTOVOLJSTVA!

Torek, 14. maj 2019

V tednu od 13. do 19. maja že tradicionalno poteka Nacionalni teden prostovoljstva, katerega namen je praznovanje prostovoljstva ter zahvala prostovoljcem in prostovoljskim organizacijam za njihovo udejstvovanje.

 

V tem tednu potekajo številni lokalni dogodki po različnih krajih Slovenije in vključujejo tako okrogle mize na aktualne teme, povezane s prostovoljstvom, kot predstavitve organizacij ter druge dogodke.

 

Ob tej priložnosti bodo na široko odprli tudi vrata Hiše Sadeži družbe Logatec, z namenom, da javnosti pokažejo nove prostore in raznolike dejavnosti, ki jih opravljajo v sodelovanju z njihovimi prostovoljci. Hiša deluje znotraj večgeneracijskega centra Skupna točka v sodelovanju Slovenske filantropije in Zveze prijateljev mladine Ljubljana Moste-Polje. Kaj pa pripravljajo pove Saša Musec Čuk, koordinatorica aktivnosti v Hiši Sadeži družbe Logatec:

 

Izjava: Saša Musec Čuk

 

Dogajanje se bo odvijalo v torek 14. maja, od 15. ure dalje na njihovi lokaciji, na Tržaška cesti 148 v Logatcu.

 

 

Foto: arhiv HSD Logatec

Mirjam Debevc

 

Izajava: Saša Musec Čuk

Komentarji

Oddajte svoj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti. Če še nimate uporabniškega računa, si lahko tega ustvarite brezplačno!

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Primorskega vala. Prosimo, da se pri komentiranju držite teme in ne uporabljate sovražnega govora.

Bodite prvi pri komentiranju novice, oddajte svoj komentar!Pozabljeno geslo?

 

sreda
27.05.2020
8°C / 25°C
četrtek
28.05.2020
10°C / 23°C
petek
29.05.2020
9°C / 23°C