OD ČETRTKA ENOSMERNO PO GORIŠKI CESTI

Torek, 28. maj 2019

Zaradi gradnje novega jaška in kabelske kanalizacije bo promet nekaj časa na Goriški cesti v Ajdovščini potekal zgolj po enem voznem pasu. Dela se bodo predvidoma začela v četrtek, 30. maja, in bodo trajala en teden. Za dostop do centra mesta zato priporočajo južno obvoznico in Tovarniško cesto. 


Kot poroča spletna stran Občine Ajdovščina bosta kabelska kanalizacija in jašek služila povezavi novozgrajenega omrežja v starem mestnem jedru in obstoječe kabelske kanalizacije na Goriški cesti. Promet bo tako potekal po spremenjenem prometnem režimu – le po desnem voznem pasu in se bo usmerjal ročno.


Dela se bodo začela v četrtek, 30. maja, in se po predvidevanjih zaključila v sedmih dneh. V tem času naprošajo voznike za strpnost in razumevanje ter dosledno upoštevanje prometne signalizacije. Svetujejo, da se izogibajo vožnji po Goriški cesti – na odseku med krožiščem pri policijski postaji ter mostom čez reko Hubelj. Do centra mesta bo v času del tako lažje priti po južni obvoznici in Tovarniški cesti.

 

Mirjam Debevc (Vir: Občina Ajdovščina)

Komentarji

Oddajte svoj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti. Če še nimate uporabniškega računa, si lahko tega ustvarite brezplačno!

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Primorskega vala. Prosimo, da se pri komentiranju držite teme in ne uporabljate sovražnega govora.

Bodite prvi pri komentiranju novice, oddajte svoj komentar!Pozabljeno geslo?

 

sobota
24.08.2019
20°C / 31°C
nedelja
25.08.2019
20°C / 32°C
ponedeljek
26.08.2019
20°C / 34°C