ZA KREPITEV SODELOVANJA V TURIZMU

Sobota, 21. september 2019

Te dni je Zavod za turizem Idrija organiziral in izpeljal prvo delovno srečanje z gostinskimi ponudniki in ponudniki turističnih nastanitev. Namen srečanja, ki je potekal tudi v luči priprav na prihajajoče razpise, je bil tudi okrepiti medsebojno sodelovanje. 


Na delovnem srečanju, ki so se ga poleg predstavnikov gostinske dejavnosti in nastanitvenih ponudnikov na Idrijskem in Cerkljanskem udeležili tudi idrijski župan Tomaž Vencelj, svetovalka za gospodarske dejavnosti na Občini Idrija Karmen Makuc, direktorica Idrijsko-cerkljanske razvojne agencije Jožica Lazar in direktor LTO Laufar Cerkno Gregor Novakovič, je direktorica Zavoda Valerija Verhovnik predstavila načrtovane aktivnosti Zavoda v letih 2019 in 2020 ter projekte povezane z njimi. 


Prisotni so se strinjali, da je treba sodelovanje in povezovanje še okrepiti, saj bomo le-tako uspeli doseči zastavljene cilje in upravičili status vodilne destinacije, ki ga je Idrija pridobila v lanskem letu. Delovno srečanje je bilo uvod v pripravo na nov razpis ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo, kjer bo poudarek na razvoju novih turističnih produktov, digitalizaciji kulturne dediščine ter razvoju in izobraževanju gostinskih ponudnikov. Naslednje delovno srečanje bo Zavod za turizem izvedel predvidoma v začetku oktobra, namenjeno pa bo vsem proizvajalcem prehranskih izdelkov.

Metka Rupnik (Vir: Zavod za turizem Idrija)
 

Komentarji

Oddajte svoj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti. Če še nimate uporabniškega računa, si lahko tega ustvarite brezplačno!

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Primorskega vala. Prosimo, da se pri komentiranju držite teme in ne uporabljate sovražnega govora.

Bodite prvi pri komentiranju novice, oddajte svoj komentar!Pozabljeno geslo?

 

nedelja
31.05.2020
9°C / 23°C
ponedeljek
01.06.2020
11°C / 21°C
torek
02.06.2020
11°C / 27°C