Vanja Hvala
Voditeljica programa
Zavod za turizem Idrija je v prostorih Kmečkega hrama Fortuna na Ledinskem Razpotju izpeljal ocenjevanje rokodelskih in prehranskih izdelkov, jedi in pijač, ponujenih na gostinski način, in turističnih programov, ki so se potegovali za certifikat odličnosti Idrija izbrano.
Komisija v sestavi prof. dr. Janez Bogataj, dr. Tanja Lešnik Štuhec, Franc Jezeršek, Ilona Stermecki in Cveto Koder je v ocenjevanje prejela 50 rokodelskih izdelkov, od katerih jih je certifikat prejelo 32. Ocenjevala je tudi 23 prehranskih izdelkov, 3 jedi, ponujene na gostinski način, in 4 doživetja, od katerih so vsi prejeli certifikat. Prof. dr. Janez Bogataj je enega od izdelkov zaradi svoje dovršenosti v izdelavi ocenil kot primernega tudi za protokolarno darilo.
Metka Rupnik (Vir: Zavod za turizem Idrija)
Foto: eden od izdelkov, ki je pridobil certifikat odličnosti
Idrija izbrano
Za komentiranje se morate prijaviti. Če še nimate uporabniškega računa, si lahko tega ustvarite brezplačno!
Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Primorskega vala. Prosimo, da se pri komentiranju držite teme in ne uporabljate sovražnega govora.
Bodite prvi pri komentiranju novice, oddajte svoj komentar!