OBČINSKO DREVESCE ZA POSEBNE BALONČKE

Sobota, 14. december 2019

Tisti, ki ste te bili te dni že po opravkih na idrijski občini, ste gotovo opazili, da tudi letos pred vhodom na tajništvo občine oziroma županovim uradom stoji tradicionalno občinsko drevesce, ki vabi k sodelovanju.

Vse do prvih dni novega leta bo občanke in občane, ki bodo obiskali prostore Občine Idrija pred vrati tajništva pričakovalo občinsko novoletno drevesce, na mizici pod njim pa že pripravljeni lističi - balončki, na katere lahko obiskovalci napišejo kakšno željo, idejo, stališče, pripombe, dobronamerne kritike, predloge za izboljšave ali drobne posege, ki morda ne terjajo veliko sredstev in časa, a lahko pripomorejo h kakovosti življenja prebivalcev krajev idrijske občine. Drevesce bo še zanimivejše, če bodo novoletne pobude in želje občini obiskovalci zapisali na svoje, morda ročno izdelane okraske. 

V prvih dneh novega leta bodo občinsko novoletno drevesce podrli, želje, zapisane na okraskih, pa bodo romale do pristojnih služb na občinski upravi, ki jih bodo do naslednjega novega leta skušale uresničiti. 


Metka Rupnik

 

Komentarji

Oddajte svoj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti. Če še nimate uporabniškega računa, si lahko tega ustvarite brezplačno!

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Primorskega vala. Prosimo, da se pri komentiranju držite teme in ne uporabljate sovražnega govora.

Bodite prvi pri komentiranju novice, oddajte svoj komentar!Pozabljeno geslo?

 

sobota
19.06.2021
17°C / 30°C
nedelja
20.06.2021
17°C / 32°C
ponedeljek
21.06.2021
19°C / 34°C