Z NASMEHOM ZA USPEHOM-INFORMATIVNI DNEVI

Četrtek, 13. februar 2020

Srednje in višje šole ter fakultete ta konec tedna organizirajo informativne dneve. Dnevi, ki bodo bodočim dijakom in študentom ponudili čim več koristnih informacij za lažjo odločitev o izbiri izobraževanja, bodo potekali tudi na Gimnaziji Jurija Vege Idrija ta petek, 14. februarja, ob 9. in 15. uri ter soboto, 15. februarja, ob 9. uri. Na dvourne predstavitve vabi ravnateljica Karmen Vidmar.


Posnetek: Karmen Vidmar


Prav tako pa bodo osnovnošolcem in njihovim staršem šolske in obšolske dejavnosti predstavljali na tolminski gimnaziji. V Tolminu v zadnjih letih v program vpišejo po dva prva letnika, večinoma iz okoliških občin, nekaj njihovih dijakov pa prihaja tudi iz drugih koncev Slovenije, predvsem so to športniki-kajakaši. Ravnateljica Branka Hrast Debeljak nam je predstavila, kako bodo v Tolminu gimnazijo predstavili vsem zainteresiranim.


Posnetek: Branka Hrast Debeljak 1


Tolminska gimnazija bo svoja vrata, tako kot idrijska, odprla v petek in soboto in sicer v petek ob 9. in 15. uri ter v soboto ob 9. uri. Tolminska ravnateljica nam je predstavila tudi najpogostejše skrbi otrok in staršev ob vpisovanju v srednjo šolo.


Posnetek: Branka Hrast Debeljak 2


Na iste dneve ob istih urah pa vabita še dve šoli iz Vipavske doline. Srednja šola Veno Pilon Ajdovščina, ki bo predstavila predšolsko vzgojo, dijaški dom in gimnazijo ter Škofijska gimnazija Vipava, kjer pa se boste v petek dopoldan lahko pogovorili tudi s profesorji o pouku posameznih predmetov in o dejavnostih na šoli.


Mirjam Debevc, Primož Božič

Foto: FB arhiv GJV Idrija

Posnetek: Karmen Vidmar
Izjava: Branka Hrast Debeljak 1
Posnetek: Branka Hrast Debeljak 2

Komentarji

Oddajte svoj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti. Če še nimate uporabniškega računa, si lahko tega ustvarite brezplačno!

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Primorskega vala. Prosimo, da se pri komentiranju držite teme in ne uporabljate sovražnega govora.

Bodite prvi pri komentiranju novice, oddajte svoj komentar!Pozabljeno geslo?

 

petek
05.06.2020
16°C / 22°C
sobota
06.06.2020
16°C / 21°C
nedelja
07.06.2020
14°C / 24°C