IDRIJA JE DOBILA NOVO SODOBNO SPECIALIZIRANO PRODAJALNO Z MEDICINSKIMI PRIPOMOČKI

Torek, 25. februar 2020

LL Grosist kot del Ljubljanskih lekarn je včeraj odprl svojo tretjo specializirano prodajalno, ki se nahaja v prostorih nekdanje lekarne v Idriji. Ta na prvo mesto postavlja skrb za ohranjanje zdravja in dobrega počutja ter izboljšanje kakovosti življenja vseh starostnih skupin, še posebej starejših in oseb s posebnimi potrebami.

»Za lekarniško dejavnost na območju Idrije je že nekaj desetletij značilno uspešno sodelovanje med občino in Lekarno Ljubljana. Z današnjim dnem pa želimo to sodelovanje še poglobiti. Prebivalcem Idrije in njene širše okolice želimo z odprtjem specializirane prodajalne LL Viva zagotoviti dodatno ponudbo kakovostnih izdelkov za pomoč pri ohranjanju zdravja in dobrega počutja,« je ob otvoritvi povedala mag. Andreja Leskovec, direktorica  LL Grosista. 
Zbrane je nagovoril tudi župan Občine Idrija Tomaž Vencelj, ki je izrazil zadovoljstvo ob odprtju nove specializirane prodajalne v Idriji, s čimer bodo imeli lokalni prebivalci večjo izbiro in hitrejši dostop do različnih pripomočkov, ki lajšajo bolezenske težave, poleg tega pa se s tem oživljajo prazni poslovni prostori z vsebinami, ki prispevajo h kakovosti življenja v Idriji.

Direktor Lekarne Ljubljana dr. Marjan Sedej je ob odprtju nove prodajalne LL Viva povedal, da je poslanstvo Lekarne Ljubljana, ki je ustanoviteljica LL Grosista, zagotavljati storitve na najvišji strokovni ravni ter čim boljšo oskrbo in enostaven dostop do svetovanja in zdravil za vse prebivalce.

Na dogodku ob odprtju LL Vive Idrija je LL Grosist podelil štiri donacije. Občini Idrija je predal donacijo v višini 3.000 € za nakup novih otroških igral, Prostovoljnemu gasilskemu društvu Idrija donacijo v višini 1.000 € za nakup nujne opreme ter po 500 € humanitarnima organizacijama Rdeči križ in Karitas za lajšanje socialnih stisk v občini.

Prodajalna bo odprta od ponedeljka do petka od 9. do 17. ure.
Foto: Robert Zabukovec


Tjaša Hace
Komentarji

Oddajte svoj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti. Če še nimate uporabniškega računa, si lahko tega ustvarite brezplačno!

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Primorskega vala. Prosimo, da se pri komentiranju držite teme in ne uporabljate sovražnega govora.

Bodite prvi pri komentiranju novice, oddajte svoj komentar!Pozabljeno geslo?

 

ponedeljek
06.04.2020
4°C / 21°C
torek
07.04.2020
5°C / 21°C
sreda
08.04.2020
5°C / 21°C