CERKLJANSKA OBLAST NE ZAGOVARJA VEČ POLEMIČNEGA PREDORA PROTI KOPAČNICI

Torek, 24. marec 2020

Kot smo že poročali ob zadnjem obisku državne sekretarke na ministrstvu za infrastrukturo  Nine Mauhler s sodelavci v Cerknem, so predstavniki države cerkljanski občini in gospodarstvu obljubili takojšnje nadaljevanje del na dveh odsekih državne ceste iz Cerknega čez Kladje. 


Naša sodelavka Metka Rupnik pa je ob tej priložnosti odgovorne z države povprašala še po drugih investicijah, ki jih država načrtuje na Cerkljanskem in v smeri proti Gorenjski. Ena teh je novogradnja ceste Cerkno – Hotavlje, ki je zaradi nestrinjanja občin Cerkno in Gorenja vas, kjer naj bi trasa ceste tekla, za dolga leta obtičala v fazi študije variant. Sedaj se bo postopek umeščanja vendarle počasi nadaljeval, saj sta se občini uskladili, da so ustreznejše južne variante trase. Država pa načrtuje še nekaj drugih posegov v državne ceste na Cerkljanskem, za katere upamo, da jih posledice epidemije koronavirusa z morebitnimi rebalansi državnega proračuna, ne bodo odmaknile v prihodnost. V kakšni fazi so načrti za omenjene investicije pojasnjuje Tomaž Willenpart vodja sektorja za investicije pri Direkciji RS za ceste.


Na sliki: Si predstavljate, da so te stvari (variante) na DRSC risali že pred 15 leti?

Primer novice


Posnetek: Aktualno do 16h    

Pogovor o 4. razvojni osi

Komentarji

Oddajte svoj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti. Če še nimate uporabniškega računa, si lahko tega ustvarite brezplačno!

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Primorskega vala. Prosimo, da se pri komentiranju držite teme in ne uporabljate sovražnega govora.

Sonia Laze dne 30.03.2020 ob 18:58:34
#2
HELLO SPORAZUMI O POSOJILU IN FINANCIRANJU.

Iščete posojilo za ponovni začetek dejavnosti, izvedbo projekta ali potrebujete denar iz drugih razlogov? Zaradi skrbi, tudi če se prijavite v svoji državi in ​​nimate dostopa do financiranja, se obrnite na to e-pošto: sonialaze08@gmail.com, da boste imeli več znanja o pogojih odobritve posojila in financiranja.
Specializirani smo za vsa področja financiranja posojil med posamezniki.
Nudimo posojila, ki so na voljo javnim in zasebnim podjetjem in podjetjem.
Posojilna pogodba je kratkoročno, srednjeročno in dolgoročno z nizko obrestno mero na leto, ki ji sledi dober značaj in predvsem spoštuje zaveze.
Upoštevajte področja, na katerih vam lahko pomagamo pri vaših projektih ali prekinimo zastoj.
- Osebni posojilo
- Naložbeno posojilo
- Delo posojilo
- financiranje
- konsolidacijski dolg
- Revolving kredit
- Credit Racha
Delamo v vaše zadovoljstvo, lahko sledite svoji datoteki v spletu, da spoznate njen razvoj.
Pišite na e-pošto: sonialaze08@gmail.com
Telefonska številka whatsapp: +33 7 57 90 63 78
jest dne 24.03.2020 ob 18:54:57
#1
Saj niti imena krajev na karti niso prava. Planino pri Cerknem so preimenovali kar v Trebijo. In v petnajstih letih tega niso opazili?Pozabljeno geslo?

 

sreda
27.05.2020
8°C / 25°C
četrtek
28.05.2020
10°C / 23°C
petek
29.05.2020
9°C / 23°C