V TOLMINSKEM MUZEJU BOGATIJO SPLETNE VSEBINE

Ponedeljek, 30. marec 2020

Čeprav je tudi Tolminski muzej v aktualnih razmerah zaprt, pa zaposleni ne počivajo, ampak poleg pripravljanja novih vsebin že obstoječe selijo na svoje spletne strani.

Tako so minuli konec tedna na spletni strani vzpostavili novo rubriko, v kateri so predstavili prvi paket digitaliziranih vsebin. Na ogled so spletne razstave, ki jih je Tolminski muzej pripravil ob različnih priložnostih, virtualni sprehodi po prostorih muzeja in nekaterih njegovih zunanjih zbirkah ter nekateri najbolj zanimivi muzejski predmeti. Ena od razstav, ki jo v tem času pripravljajo, je tudi Posoška dediščina na ulicah Tolmina, Kobarida in Bovca. Kot že ime pove, bodo fotografije in opise zanimivih predmetov iz svoje zbirke predstavili v izložbah omenjenih krajev. Čeprav so se načrti za razstavo zaradi trenutnih razmer malce zamaknili, pa so in bodo tudi te vsebine predstavljene v spletni rubriki.


Če boste izkoristili spletni dostop in se sprehodili po bogati zgodovini Posočja, pa zaposleni obljubljajo, da vsebin ne bo zmanjkalo, saj ji bodo sproti dopolnjevali. 


Simona Skočir


Komentarji

Oddajte svoj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti. Če še nimate uporabniškega računa, si lahko tega ustvarite brezplačno!

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Primorskega vala. Prosimo, da se pri komentiranju držite teme in ne uporabljate sovražnega govora.

Sonia Laze dne 30.03.2020 ob 18:54:39
#1
HELLO SPORAZUMI O POSOJILU IN FINANCIRANJU.

Iščete posojilo za ponovni začetek dejavnosti, izvedbo projekta ali potrebujete denar iz drugih razlogov? Zaradi skrbi, tudi če se prijavite v svoji državi in ​​nimate dostopa do financiranja, se obrnite na to e-pošto: sonialaze08@gmail.com, da boste imeli več znanja o pogojih odobritve posojila in financiranja.
Specializirani smo za vsa področja financiranja posojil med posamezniki.
Nudimo posojila, ki so na voljo javnim in zasebnim podjetjem in podjetjem.
Posojilna pogodba je kratkoročno, srednjeročno in dolgoročno z nizko obrestno mero na leto, ki ji sledi dober značaj in predvsem spoštuje zaveze.
Upoštevajte področja, na katerih vam lahko pomagamo pri vaših projektih ali prekinimo zastoj.
- Osebni posojilo
- Naložbeno posojilo
- Delo posojilo
- financiranje
- konsolidacijski dolg
- Revolving kredit
- Credit Racha
Delamo v vaše zadovoljstvo, lahko sledite svoji datoteki v spletu, da spoznate njen razvoj.
Pišite na e-pošto: sonialaze08@gmail.com
Telefonska številka whatsapp: +33 7 57 90 63 78Pozabljeno geslo?

 

torek
26.05.2020
10°C / 24°C
sreda
27.05.2020
7°C / 26°C
četrtek
28.05.2020
11°C / 23°C