OBČINA AJDOVŠČINA IN CIVILNA ZAŠČITA PRIPRAVILI RAZKUŽILO ZA LASTNIKE VEČSTANOVANJSKIH OBJEKTOV

Torek, 31. marec 2020

Civilna zaščita Ajdovščina je pripravila razkužilo, primerno za dezinfekcijo površin. Upravniki oziroma lastniki večstanovanjskih objektov si lahko svojo zalogo zagotovite na dežurni telefonski številki Štaba Civilne zaščite 041 442 701.

S ponedeljkom, 30. marca, je nujno obvezno razkuževanje večstanovanjskih stavb, zato pozivamo k doslednemu čiščenju skupnih prostorov najmanj dvakrat na dan. Še pogosteje je priporočljivo razkuževati kljuke na vhodu, ograje, stikala za upravljanje in kabine dvigala, stikala v skupnih prostorih, oprijemala in drugo opremo, kjer je mogoče pričakovati več stikov s površinami.

Zaradi vsesplošnega pomanjkanja razkužil člani štaba Civilne zaščite sporočajo, da se lahko upravniki in lastniki večstanovanjskih stavb za pomoč pri zalogi razkužil obrnete na štab in jim preko telefonske številke 041 442 701 sporočite potrebo po razkužilu. Slednjega pripravljajo iz koncentrata ecocida, vsestranskega razkužila za površine, ki omogoča varno in učinkovito zaščito pred virusi. Delili ga bodo posamično, zato prosijo, da s seboj prinesete svojo embalažo.


Vir: Spletna stran Občine Ajdovščina


Komentarji

Oddajte svoj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti. Če še nimate uporabniškega računa, si lahko tega ustvarite brezplačno!

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Primorskega vala. Prosimo, da se pri komentiranju držite teme in ne uporabljate sovražnega govora.

Bodite prvi pri komentiranju novice, oddajte svoj komentar!Pozabljeno geslo?

 

ponedeljek
25.05.2020
9°C / 23°C
torek
26.05.2020
10°C / 23°C
sreda
27.05.2020
9°C / 26°C