V OŠ CERKNO IN VRTCU PETER KLEPEC UPAJO, DA BO KMALU VSE PO STAREM

Sreda, 27. maj 2020

Ponovno odprtje Osnovne šole in vrtca Cerkno po besedah ravnatelja Mitje Dežela  navkljub zelo zahtevnim organizacijskim protokolom v spremenjenih okoliščinah pedagoškega dela kolektiv in učence navdaja z veliko mero optimizma in pozitivne energije. V dneh pred ponovnim odprtjem so namreč s strani pristojnih inštitucij  pridobili primerna navodila, kako ob spremenjenih normativih pripraviti učne skupine na pouk ob čim  bolj učinkoviti otrok in zaposlenih. In na kakšen način so se lotili izvajanja zaščitnih ukrepov? Mitja dežela.Posnetek Mitja Dežela

Večjega števila izostankov ne beležijo, učenci so zdravi in veseli vrnitve v šolske klopi. Vrtec je trenutno zaseden nekaj več kot 50 odstotno, se bo pa podatek po pričakovanjih v začetku meseca junija precej dvignil.  Ob nespremenjenih normativnih zahtevah bi to lahko pomenilo precejšnje kadrovske in prostorske težave.


Posnetek Mitja Dežela 1… še zaključuje  Ravnatelj Mitja Dežela.

Na sliki: Vrtec CerknoIvan Seljak

Mitja Dežela
Mitja Dežela 1

Komentarji

Oddajte svoj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti. Če še nimate uporabniškega računa, si lahko tega ustvarite brezplačno!

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Primorskega vala. Prosimo, da se pri komentiranju držite teme in ne uporabljate sovražnega govora.

Bodite prvi pri komentiranju novice, oddajte svoj komentar!Pozabljeno geslo?

 

torek
26.09.2023
13°C / 28°C
sreda
27.09.2023
12°C / 28°C
četrtek
28.09.2023
13°C / 28°C