OBISK CENTROV POD POSEBNIMI POGOJI

Sreda, 27. maj 2020

Center za socialno delo Severna Primorska v enotah Nova Gorica, Tolmin, Ajdovščina in Idrija postopoma pričenja z izvajanjem vseh nalog in storitev na osnovi pooblastil in zakonodaje. Hkrati pa njihova direktorica Patricija Može poudarja da je vstop na center za socialno delo mogoč, tako kot na ostale institucije v državi, pod posebnimi pogoji:

S strokovnimi delavkami in delavci morate predhodno kontaktirati in se za termin osebnega obiska dogovoriti preko telefona ali preko e-pošte.  Nenadzorovano gibanje ni dovoljeno, zato na centre vstopate le v dogovoru s strokovnimi delavci in posamično.

Če ste nenajavljeni, v nujnih in neodložljivih primerih, pokličite ali pozvonite za vstop in upoštevajte varnostno razdaljo,  vstopite lahko samo zdravi in ne kažete znakov okuženosti, o čemer podpišete izjavo ob vstopu v center.

Pred vstopom razkužite roke in ves čas, ko se nahajate v prostorih CSD, nosite zaščitno masko ter se držite navodil za zaščito pred okužbo.


Več pa v pogovoru s Patricijo Može.

Patricija Može

Komentarji

Oddajte svoj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti. Če še nimate uporabniškega računa, si lahko tega ustvarite brezplačno!

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Primorskega vala. Prosimo, da se pri komentiranju držite teme in ne uporabljate sovražnega govora.

Bodite prvi pri komentiranju novice, oddajte svoj komentar!Pozabljeno geslo?

 

sobota
04.07.2020
17°C / 30°C
nedelja
05.07.2020
15°C / 32°C
ponedeljek
06.07.2020
17°C / 33°C