SPREJETA STRATEGIJA ZA MLADE V LOGATCU 2020 - 2024

Torek, 02. junij 2020

Minuli četrtek  so svetniki na redni občinski seji v Logatcu skoraj soglasno podprli dokument strategije za mlade 2020 -2024. Projekt je nastal v sodelovanju Mladinskega sveta Logatec in Občine Logatec. Po besedah soustanovitelja strategije in predsednika Kluba Logaških študentov, Klemna Stoševskega bo dokument pripomogel k nadgradnji podpornega okolja mladinskega organiziranja, zagotovil pogoje za aktivnejšo participacijo in kontinuirano sodelovanje mladih pri odločitvah, omogočil pa jim bo tudi lažje doseganje avtonomije na lokalnem nivoju. Soustanoviteljica Nika Mulec dodaja, da jih po uspešno zaključeni četrtkovi seji najprej čaka pravna ureditev in povečanje ekipe, potem pa se bodo začeli odvijati konkretni premiki. 


Posnetek: Nika Mulec 1


Projekt, katerega se bodo lotili med prvimi, je dolgo pričakovan mladinski center, v načrtu pa so tudi organizacije raznih izobraževanj in delavnic.


Posnetek: Nika Mulec 2

Foto: Občina LogatecKsenija Mlinar

Nika Mulec 1
Nika Mule c2

Komentarji

Oddajte svoj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti. Če še nimate uporabniškega računa, si lahko tega ustvarite brezplačno!

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Primorskega vala. Prosimo, da se pri komentiranju držite teme in ne uporabljate sovražnega govora.

Bodite prvi pri komentiranju novice, oddajte svoj komentar!Pozabljeno geslo?

 

sobota
26.09.2020
10°C / 18°C
nedelja
27.09.2020
8°C / 18°C
ponedeljek
28.09.2020
10°C / 18°C